Кућа Добрих Вести

Login

Маja Јованов

Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Веб сајт::

maragitadfdfdfdПрегледала сам шта нуди на ФЕСТ-у и могу ти рећи да то није лак посао. А није ни мали. У понуди је 108 филмова, по мом бројању.

stambenezgradedfdfdfdfdfЈавна расправа о изменама и допунама Закона о становању која ће одржати у седам градова и трајаће до 3. октобра, у понедељак, 11. септембра.

АНГЕЛИНА ТОПИЋ: Oпет засијала златним сјајем

четвртак, 10 август 2023 11:52 Објављено у Спорт

angelinatopdfdfdfСрпска атлетичарка Ангелина Топић постала је шампионка на Европском првенству за јуниорке у Јерусалиму, пошто је једина прескочила висину од 1,90 метара! И то је учинила без иједног рушења у категорији скок увис.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија