A+ A A-
Кућа добрих вести

Кућа добрих вести

Веб сајт::

mihajlodugovecniУпркос изазовима које је донела 2023. година, гејминг индустрија Србије успела је не само да очува стабилност, већ и да повећа приходе и број запослених, показује истраживање Асоцијације индустрије видео игара Србије (SGA) које је данас у сарадњи са Привредном комором Србије представљено јавности.

vizijaostvenrejeБеоградски сајам спреман је за 48. Међународни сајам грађевинарства, престижни догађај, који обећава да ће обликовати будућност грађевинске индустрије у региону и шире, а атмосфера градитељске иновације поновно ће испунити хале и отворени простор Сајма од 22. до 25. априла.

CineLadyѕѕѕѕѕПролеће је право време за добар женски провод, а то се гарантује уз CineLady догађај у CineStar биоскопима 24. априла од 20 часова, када посетиоци у Београду, Новом Саду, Зрењанину и Панчеву добијају прилику да “закораче” на тениски терен кроз романтичну драму “Ривали”.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани