Кућа Добрих Вести

Login

Будимир Новаковић

Будимир Новаковић

''Made in Надица, designed by Александар Новаковић’’, рођен је у Београду  26.05.1952 године.

Ближа одредница места рођења је део Београда који се зове Зерек и који је у директном контакту са најлепшим и најузбудљивијим делом планете, познатим под називом - Дорћол.

Дечаштво и момаштво је провео у ’’кругу двојке’’, где је завршио основно и средње образовање – на велику радост његових наставника и професора. У истом периоду успешно завршава и музичку школу одсек виолине, а потом и одсек клавира.

1970 године уписује Архитектонски факултет у Београду, који завршава, ’’ама за длаку’’, у року – на велику радост његовог оца.

После дванаестогодишњег лутања у државној служби, основао је своје приватно предузеће ’’АРЦХ’’ д.о.о. у коме је и данас запослен и у коме се бави пројектовањем, графичким и примењеним дизајном, илустрацијом и фотографијом и у којим областима је и добитник већег броја награда и признања.

Писањем, које иначе никада није сврставао у категорију свог креативног изражавања, почео  је да се бави на наговарање својих пријатеља.

Бивши је државни репрезентативац и рекордер у пливању и бивши је вице-шампион у џудоу.

Садашњи је отац петорице синова које сматра својим јединим правим успехом у животу.

Веб сајт::

Српски без превода

петак, 21 фебруар 2014 22:17 Објављено у Приповедања

budimirБЕОГРАД - Милисав и Стефанија су се срели једне године на рафтингу Таром. Упознао их је скипер са њиховог рафта, на коме су кулирали док је рафт дрифтовао, ушавши у мирније воде. Скипер је био изузетно у муду – сазнао је да му је млађи брат добио посао као ренџер и да је постао део стафа који брине о пашњацима и шумама у једном националном парку.

Дан за чишћење града

уторак, 09 април 2013 16:20 Објављено у Приповедачеве приче

kikirikiАБУЏА (Нигерија) - Данас је 30.3.2013 године. Веома значајан дан за Абуџу (Abuja), а претпостављам и за друге градове у Нигерији. Исто је тако значајан био и 23. фебруар, као што ће бити  и 27. април и сви остали датуми у току године које ће носити последње суботе у месецу.

Божићно јутро у Косовској улици

петак, 11 јануар 2013 15:44 Објављено у Природа

bozicno-jutroБЕОГРАД - Овај тренутак сам до пре неки дан два пута ''промашио''... оба пута јер нисам понео фотоапарат са собом, када ме кућни љубимац ''Виски'' изведе у шетњу.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија