A+ A A-
Кућа добрих вести

Кућа добрих вести

Веб сајт::

Ритам француске културе

четвртак, 18 април 2024 21:00 Објављено у Култура

adjeodiОвог лета 33.Олимпијске игре одржаће се у Паризу, тим поводом у амбасади Француске у Београду одржана је прес конференција на којој је најављено да ће се у наредном периоду одржато низ разних манифестација и догађаја из свих области културе под називом "Ритам француске културе".

naucnipiknikglavnaШта су климатске промене и како да их најбоље приближимо младим нараштајима? Како да правилно рециклирамо? Шта је наш еколошки отисак, а шта је еколошки отисак нашег града и како да их умањимо? Колико кисеоника производе биљке? Зашто је битан биодиверзитет? Одговоре на ове и многе друге зелене теме сазнаћемо заједно на трећем Научном пикнику 17. и 18. маја у Београду.

danislovenackogfilmaЈубиларно десето издање манифестације Дани словеначког филма биће одржано од 10. до 14. маја у Југословенској кинотеци и представиће ретроспективу одабраних филмова словеначких аутора, гостију и учесника од настанка 2015. године до данас.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани