Кућа Добрих Вести

Login

Потребна помоћ пријатеља – за Милену

Оцените овај чланак
(34 гласова)

milenaaaaaaБЕОГРАД - Милена Милићевић једна је од оних људи који не чекају да неко други нешто корисно уради за њих, него су узели свој живот у своје руке и, не само да максимално утичу на свој живот, него утичу и мењају цео свет око себе.

Она је алумниста универзитета у Београду и Кембриџу. До сада је радила у Београду, Берлину, Риму, Кембриџу, Лондону, Дрездену и Стразбуру, најчешће волонтерски. Ангажовања је добијала, пре свега, захваљујући професионализму, истрајности и знању пет језика.
Радила је на побољшавању и оплемењивању свог окружења. И сада жели да покрене компанију која ће бити, пре свега, од користи друштву. Више о томе можете прочитати ОВДЕ.
Прилику за промовисање својих позитивних идеја, стварање контаката и налажење инвеститора за ту компанију, као и могућност да боље брендира Србију у свету, види у учествовању на светском самиту Један Свет Младих (One Young World Summit), који ће бити одржан у Јоханесбургу у Јужноафричкој Републици од 2. до 5. октобра, а на који је Милена позвана од стране организатора.
У вези тога јој је сада потребна ваша подршка, а Милена каже да ће ту подршку вишеструко вратити друштву.

Три начина да подржите Милену
Постоје три начина да подржите Милену:
- Можете поделити ову објаву на друштвеним мрежама а такође и путем меила својим контактима.
- Можете пратити акције на фејсбук страници и позвати своје пријатеље да је лајкују.
- И на крају, можете уплатити донацију на динарски рачун: 160-5100101346687-27 или путем сајта Indiegogo.
Сваки ваш допринос ће јој пуно значити. Учешће на конференцији износи 2.750 британских фунти плус ПДВ, и то је укупно 3.135 фунти. Потребно је да тај новац уплати до 13. септембра, а авионску карту да обезбеди до почетка октобра.
Милена је још рекла да ће прикупљени новац који буде преостао након плаћања трошкова котизације и пута, уплатити у хуманитарне сврхе.
„Обраћам вам се са једном молбом. Примљена сам на светски самит Један Свет Младих у Јужноафричкој Републици и скупљам донације у наредних десет дана. Због циља који имам, сматрам ово добром вести, неопходном за моје окружење, поручила је Милена у свом допису упућеном "Кући добрих вести".

Свакако да је пуним срцем подржавамо да нашу земљу достојно представи у свету и поручујемо да Милену од овог путовања дели 1.500 попијених кафа са вама у Београду, Новом Саду, Кули, Врбасу, Шапцу, Лондону, Кембриџу, Риму, Паризу, Москви, Чикагу. Позовите ваше пријатеље, колеге и суграђане да учине исто.

                                                                                                             Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 28 август 2013 14:43
Јован Марков

Ученик је четвртог разреда Математичке гимназије. Аутор је и један од координатора Школског фестивала науке у својој бившој основној школи “Деспот Стефан Лазаревић” у Београду. Повремено сними и постави понеки видео на свој YouTube канал: youtube.com/user/jovanmjunior који је посвећен популаризацији науке. Аутор је блога: jovanmarkov.wordpress.com.

У седмом разреду се заљубио до ушију (и преко) у Петницу, за време Летње научне школе. Полазник је Зимског кампа физике у Сокобањи и семинара физике у Истраживачкој станици Петница. Сарађује са Центром за промоцију науке, Фестивалом науке у Београду, Институтом за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Регионалним центром за таленте Београд2,... Добитник је стипендије “Млади таленат у области науке” у оквиру избора “Личност животног стила 2012.” у организацији Фабрике добре енергије. Воли да се дружи по републичким такмичењима из физике, математике и хемије. У слободно време излази са друштвом, вози бицикл, чита књиге, осмишљава и прави експонате за фестивале науке... (прича се да понекад и спава).

Приступио је пројекту “Кућа добрих вести” јер сматра да је то идеално место са кога може да шири позитивну енергију, идеје и ентузијазам, и утиче, пре свега на вршњаке, да узму свој живот у своје руке и учине максимум за своју будућност.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија