Кућа Добрих Вести

Login

Трг отвореног срца на Тргу републике

Оцените овај чланак
(3 гласова)

TrgggggБЕОГРАД - Хуманитарна манифестација "Трг отвореног срца" почела је овог викенда у центру града и трајаће до 12. јануара.

Догађај чине укусно украшене дрвене кућице, које симболизују мали градски трг и у којима ће се продавати традиционални новогодишњи производи - кафа, колачићи, чоколадни напици за децу, кувано вино, топла чоколада, чај, слаткиши, лицидерска срца, грицкалице и слични производи.

Манифестација има и хуманитарни карактер јер ће сви они који у кућицама које су постављене на Тргу Републике купе шоље помоћи у томе да се скупе средства за ученике са сметњама у развоју.

У оквиру манифестације на Тргу републике новац који буде прикупљен од продаје куваних супа и чајева у "Подравка кућици" биће намењен ученицима са сметњама у развоју која се школују у инклузивном систему, у редовним основним и средњим школама у Београду.

Уколико суграђани имају код куће одећу или играчке могу да их донесу на трг сваког дана од 16 до 20 сати и викендом од 12 сати, када ће бити отворена посебна хуманитарна кућица за прикупљање одеће и играчака.
Радно време манифестације је од 10 до 23 часа, сваког дана осим новогодишње ноћи када ће радити до два сата после поноћи.
На бини у средишту Трга, изводиће се пригодни дечији и забавни програм за посетиоце, сваког викенда током трајања манифестације. Посетиоци ће бити у прилици да виде представе за децу, балетске мјузикле, посебан дочек Деда Мразу, као и наступе бројних забављача попут жонглера, аниматора, мађионичара итд.

                                                                                                       Извор: Кућа добрих вести/ТОБ


Последњи пут измењено субота, 14 децембар 2013 16:25
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија