Кућа Добрих Вести

Login

Последња недеља Новосадског БИГ дечијег лета 6

Оцените овај чланак
(1 Глас)

BIGKDVVVНОВИ САД - Претпоследњу, девету недељу Новосадског БИГ дечијег лета 6 обележиће креативно – едукативне радионице у Основној школи „Мирослав Мика Антић“, радионице на руском и на немачком у школама страних језика и богат програм на Штранду од петка до недеље, саопштено је из Дечијег културног центра.


Деца – учесници ове недеље у центру за образовање „Кефало“ моћи ће да савладају рачунање, решавају логичке загонетке, упознају судоку и оригами и да направе свој абакус, сваког радног дана од 11 до 13 часова.
Љубитеље страних језика очекују креативне и језичке радионице на руском и на немачком у школи немачког језика „Актуелл“ и у центру страних језика „Academy“.


И овог понедељка мали спортисти и авантуристи моћи ће да уживају у Адреналин парку „Земља чуда“, док љубитеље музике очекује наставак радионица у центру за музичко образовање „Музика“ где ће се упознати са клавиром, клавијатуром, бубњевима, даирама, трианглом и сазнаће како од буке може настати музика.

 

BIG1KDVV
Све посетиоце купалишта Штранд, на шпицу купалишта обрадоваће богат програм од петка до недеље, од 18 до 20 часова. Овог викенда са децом ће бити чланови клуба „Зумба Кидс“ и глумци из позоришта „Лане“ који ће одиграти дечију представу „Наопака бајка“.


Деца и родитељи ће имати прилику и да заплешу на плесном подијуму Штрандове дискотеке – Шпицотеке.
Придружите нам се ове недеље и пратите наше вести на www.novosadskodecijeleto.info, јер следеће недеље најављујемо традиционално затварање највећег до сада Новосадског БИГ дечијег лета 6!

 

BIG2KDVVV
Списак радионица, сатница, начин пријаве учешћа, информације о узрасту којем је намењен одређени програм, доступни су на сајту www.novosadskodecijeleto.info или на званичној фејсбук страници ДКЦНС Дечијег културног центра. Сви програми Новосадског БИГ дечијег лета 6 су бесплатни за све учеснике, уз обавезну пријаву.


Новосадско БИГ Дечије лето 6 организује Дечији културни центар „Деци на дар“ из Новог Сада, уз подршку Града Новог Сада и тржног центра „БИГ“.


Извор: Кућа Добрих Вести


Последњи пут измењено понедељак, 15 август 2016 14:40
Марина Трмчић

Марина Трмчић је рођена 1976. године у Чачку. Радећи као извештач развила је љубав према писаној речи, као и према спорту. Њено новинарско перо забележило је приче о незнаним спортским јунацима, биатлонцима, планинарима, дрифтерима, али и о деци која својим ентузијазмом, талентом и трудом доказују да је могуће снове преточити у стварност. Препознајући позитивну енергију у текстовима ,,Куће добрих вести" пожелела је да постане део тима извештача тог сајта, са којима је поглед у радосну будућност Србије реалнији.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија