A+ A A-

Избор за еко аутомобил године

Оцените овај чланак
(3 гласова)

ekooooo1БЕОГРАД - Метро маркет у сарадњи са ПКС, Агенцијом за безбедност саобраћаја и АМСС - Центром за моторна возила, четврту годину за редом организује у среду, 25. марта избор за аутомобил са најбољим перформансама у односу на животну средину - ЕКО аутомобил 2015. године у Србији.


У конкуренцији је било осамнаест аутомобила кандидата који се први пут појављују на тржишту Србије, најавила је Привредна комора Србије.


На завршном састанку независног стручног жирија у чијем саставу су представници Министарства пољопривреде и заштите животне средине, Привредне коморе Србије, Центра за моторна возила, Вицториа Цонсултинг-а и Метро маркет-а, одржаном 16. марта 2015.г, детаљно су анализиране све пристигле пријаве и вредноване на основу наведених података и информација и достављене валидне пратеће документације сваког појединачног произвођача/увозника возила.


У име стручног жирија говориће Душан Стокић, председник жирија, а награду за еколошки аутомобил године уручиће Њ.Е. Масафуми Куроки, амбасадор Јапана у Републици Србији.


Догађај се организује са почетком у 12 часова у Свечаној сали Београдског сајма.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено недеља, 22 март 2015 10:26
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани