Кућа Добрих Вести

Login

Пета српска конференција о развоју некретнина и инфраструктуре

Оцените овај чланак
(3 гласова)

propertitititПета српска конференција о развоју некретнина и инфраструктуре под називом “Развој будућности” одржаће се у Хотелу Метропол, у уторак, 11. фебруара.

 

Догађај који је попримио регионални карактер угостиће говорнике из више земаља региона - Босне и Херцеговине, Црне Горе, Северне Македоније, Хрватске, Грчке, Турске и Израела, а гостима ће се обратити и бројни стручњаци и званичници из сектора.

 

Међу истакнутијим гостима су и Марко Стојчић, архитекта Града Београда, Дубравка Негре, директор регионалног представништва Европске Инвестиционе Банке (ЕИБ) за Западни Балкан; Боро Вујовић, Потпредседник удружења пословања некретнинама при Хрватској Господарској Комори и директор Оперета Некретнина из Хрватске; Стyлианос Тсоктоуридис, генерални директор компаније Алумил Индустри А.Д; Милан Чојбашић, директор за финансирање некретнина у компанији Интеза Лизинг, Ненад Станковић, партнер у адвокатској канцеларији Станковић и Партнери; Филип Вучагић, партнер у компанији Кулиерс Интернешнал из Хрватске; Предраг Тешић, организатор БЛИРЕ сајма у Бања Луци, Онур Екмен, партнер у компанији Беоант из Турске и други.

 

Конференција има за циљ размену идеја и информација из области некретнина и инфраструктуре у Србији и ширем региону.

 

Поседује презентације највиших чланова локалне пословне заједнице и највиших државних представника.

 

Догађај привлачи више од 250 високо релевантних учесника из великих Real Estate компанија, грађевинских фирми, финансијских институција, компанија из јавног сектора, новинаре и независне Real Estate професионалце из Србије и иностранства.

 

Теме конференције:

 

- Велики урбани пројекти: инвестициона перспектива за данас и убудуће

- Развој комерцијалног и резиденцијалног тржишта некретнина у Србији и региону

- Будућност индустрије ритејл & шопинг центара

- Пословни пример за одрживост: енергетска ефикасност и модел зелене градње

- Пројектно финансирање имовине: проблеми и перспективе

- Стандарди процене имовине и њихов утицај на економију

 

Организатор конференције је компанија ТГИ Груп Интернeшенал а конференција се организује под покровитељством Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије, Српске привредне коморе, Амбасаде Израела у Србији, Европске Инвестиционе Банке (ЕИБ), Националног удружења проценитеља Србије и Друштва проценитеља Србије.

 

Извор: Беобилд/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 09 јануар 2020 20:40

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија