Кућа Добрих Вести

Login

Пета конференција о некретнинама и инфраструктури "Развој будућности"

Оцените овај чланак
(3 гласова)

nekretnineeeee34343434Пета српска конференција о развоју некретнина и инфраструктуре под називом "Развој будућности" одржаће се у Београду, у Хотелу Метропол Палаце у уторак, 11. фебруара, 2020. године.

 

Овогодишњу конференцију отвориће Зорана Михајловић, потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије.

 

Пета српска конференција о развоју некретнина и инфраструктуре је попримила регионални карактер, те ће ове гдоине угостити и говорнике из Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Северне Македоније, Грчке, Турске и Израела.

 

На конференцији ће се обратити велики број званичника и стручњака из сектора међу којима су Мааyан Бен Тура, заменица амбасадорке Израела у Србији; Горан Весић, заменик градоначелника Београда; Марко Стојчић, архитекта Града Београда, Дубравка Негре, директор регионалног представништва Европске Инвестиционе Банке (ЕИБ) за Западни Балкан; Зузана Харгитаи, ЕБРД директор за Западни Балкан; Stulianos Tsoktouridis, генерални директор компаније Alumil Yy Industry, Цем Сирин, члан одбора компаније Цем Ботаник Монтенегро; Славко Царић, ЦЕО Ерсте Банке Србија; Милица Митровић, помоћник директора за управљање имовином компаније Посеидон Груп; Милош Бабић, финансијски директор компаније Novaston Asset Management; Ненад Станковић, партнер у адвокатској канцеларији Stankovic & Partneri; Боро Вујовић, потпредседник удруж. пословања некретнинама при ХГК и директор Оперета Некретнина из Хрватске; Леила Цалић, генерални директор компаније Ресидо Монтенегро из Црне Горе; Филип Вучагић, партнер у компанији Colliers International из Хрватске; Предраг Тешић, организатор БЛИРЕ сајма у Бањалуци и др.

 

Конференција има за циљ размену идеја и информација из области некретнина и инфраструктуре у Србији и ширем региону. Поседује презентације највиших чланова локалне пословне заједнице и највиших државних представника. Догађај привлачи више од 250 високо релевантних учесника из великих Реал Естате компанија, грађевинских фирми, финансијских институција, компанија из јавног сектора, новинаре и независне Real Estate професионалце из Србије и иностранства. Овогодишња конференција ће пружити драгоцен увид у инвестициона питања, будућност шопинг и ритејл центара, развој комерцијалној и резиденцијалног тржишта некретнина у Србији и региону, као и предност зелене градње и примене модела енегетске ефикасности, пружити увид у изазове пројектног финансирања, процене имовине и остале важне теме - саопштили су организатори.

 

Теме конференције:

 

- Велики урбани пројекти: инвестициона перспектива за данас и убудуће

- Развој комерцијалног и резиденцијалног тржишта некретнина у Србији и региону

- Будућност индустрије ритејл и шопинг центара

- Пословни пример за одрживост: енергетска ефикасност и модел зелене градње

- Пројектно финансирање имовине: проблеми и перспективе

- Стандарди процене имовине и њихов утицај на економију

 

Организатор конференције је компанија ТГИ Груп Интернешанал а конференција се организује под покровитељством Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије, Српске привредне коморе, Амбасаде Израела у Србији, Европске Инвестиционе Банке (ЕИБ), Националног удружења проценитеља Србије и Друштва проценитеља Србије а подржале су је компаније Airport City, алумил Yu Industry a.d., Цем Ботаник Монтенегро, Poseidon Group, Ерсте банк, Новастон и Станковић и Партнери.

 

Медијски спонзори су и еКапија, Хало огласи, Ретаил Сее Гроуп доо. Грађевинарство, Канцеларија Инфо, Беобилд, Мој квадрат, Е2 портал и 4zida.rs.

 

За више информације о конференцији можете посетити сајт www.realestateconference.rs.

 

Извор: Е-капија/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 06 фебруар 2020 10:29

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија