Кућа Добрих Вести

Login

Вебинари на тему како се у ово време суочавати са константним променама

Оцените овај чланак
(1 Глас)

kudakrenutizzuzuzuzuКорона вирус, онеспособљена привреда, ограничено кретање и свакодневне активности, земљотрес … Свет, за који смо још претходни месец знали, данас је потпуно другачији, јер доживљавамо бројне промене, које нас дневно стављају у тешке личне положаје, и проузрукују нам стрес.

 

За вас смо изабрали ТОП вебинаре (снимци), у којима ћете наћи савете, подстицаје за ваш лични, као и пословни успех убудуће.

 

Шта ћете сазнати?

 

Како поставити циљеве, приоритете за лакше управљање временом.

Како комуницирати у неочекиваним кризним ситуацијама.

Како ефикасније сарађивати са сарадницима, и како побољшати своје комуникацијске вештине.

За праћење вебинара вам је потребан само доступ до интернета. Можете их пратити преко рачунара или преко телефона (апликација).

 

Јасна Доминко Балох: Управљање временом

 

sasna

 

На вебинару ћете сазнати, да је управљање временом компетенција, којом данас морамо овладати сви, а посебно сада, када се сусрећемо са радом од куће. Са јасним циљевима, постављањем приоритета, доследношћу у поштовању вашег радног ритма и са позитивном оријентацијом ћете ви управљати временом, а не обрнуто.

Погледајте снимак вебинара.

 

Пеђа Ашанин Голе: Кризно комуницирање

 

gole

Шта радити у неочекиваним кризним ситуацијама, као што је тренутна? Како комуницирати? Какву стратегију изабрати? Какав је утицај класичних и друштвених медија у кризном комуницирању? На вебинару ће вам предавач разоткрити природу и карактеристике кризног комуницирања, као и најкорисније стратегије кризног одазива.

 

Погледајте снимак вебинара.

 

 

Марко Дивјак: Значај позитивне психологије за руковођење и међусобне односе

 

marko

 

Шта је позитивна психологија? Које концепте морамо познавати за успешно вођење и комуницирање са сарадницима? Због непредвиђених околности смо сви у свом послу пред великим изазовима, и на вебинару ћете сазнати како да ефикасније сарађујете са сарадницима и како да побољшате своје комуникацијске вештине.

 

Погледајте снимак вебинара.

 

Извор: Кућа добрих вести/Doba.rs


Последњи пут измењено недеља, 29 март 2020 16:46

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија