Кућа Добрих Вести

Login

Међунaродни сајам безбедности на Београдском сајму

Оцените овај чланак
(4 гласова)

SajammmmБЕОГРАД - Четврти Међународни сајам безбедности објеката, инфраструктуре, лица и пословања iSEC , под покровитељством Министарства унутрашњих послова одржаће се од 25. до 28. септембра 2013. године у хали 3 Београдског сајма.

Очекује се посета и учешће преко 2000 професионалаца из области безбедности.

Где су данас Београд, Србија и регион када је реч о најновијим достигнућима у области безбедносних технологија у функцији приватне и јавне безбедности? Који су домаћи потенцијали, шта ново из света стиже на наше тржиште и како да се у времену брзог развоја комуникационих технологија појединци и друштво у целини прилагоде новим безбедносним изазовима?

Одговоре ће донети Сајам безбедности iSEC, регионални сајамски лидер у промоцији високих технологија у функцији безбедности и референтно и репрезентативно место за пословне контакте и размену информација о најновијим технолошким достигнућима у области пословне, имовинске, личне и информационе безбедности.

Најновији технолошки системи за очување безбедности

Под слоганом „Постоји бољи начин“ сајам ће представити водеће домаће и светски познате брендове кроз изложбени и стручни пратећи програм. У изложбеном сегменту на којем се очекује учешће 50 директних излагача (са више од 130 индиректних, из тридесетак земаља), биће представљени не само најновији системи за превентивну заштиту привредних, индустријских, енергетских, саобраћајних, телекомуникационих и других критичних инфраструктура, значајних за безбедност и грађана и друштва у целини, него и системи за заштиту приватних објеката за становање али и података. Помоћу тих система се може једноставно управљати алармом, климатизацијом, грејањем, осветљењем у објектима, пословним или приватним подацима на рачунарима или на интернету, употребом паметних телефона или PC-ija.

Осим изложбеног, предвиђени су и богати стручни пратећи програми под називом iSEC Know How i sBIT, који ће представити светске трендове у овој области.

Предвиђено да се пословни посетиоци сајамске изложбе iSEC 2013 и учесници у стручном пратећем програму претходно благовремено региструју за бесплатан улаз на сајам iSEC 2013 (не односи се на паркинг), а додатна могућност је да могу и да заказују билатералне пословне састанке путем б2б сервиса, посредством истог б2б сајамског регистрационог портала. Више информација о садржају програма сајма може се наћи на сајамском сајту www.isec-expo.rs и www.sajam.rs.

Сајам потрошачке електронике и кућних апарата

Посебна погодност за овогодишње излагаче, учеснике и посетиоце Сајма безбедности лежи у чињеници да се истовремено, у халама 1 и 4, одржава и 3. Сајам потрошачке електронике и кућних апарата - CE&HA - који својим значајним делом обухвата и најновија достигнућа из области ИТ индустрије, телекомуникација, интернета, аудио, видео и фото технике, те 1. WORLD OF LIGHT - International Lighting Fair Serbia (сајам осветљења), што су области у значајној мери комплементарне онима којима се бави Сајам безбедности.

Београдски сајам и МУП Републике Србије покрећу иницијативу за акцију „ЗАШТИТИМО ДЕЦУ“

Поводом Међународног сајма безбедности објеката, инфраструктуре, лица и пословања – iSEC, 2013, Београдски сајам и Министарство унутрашњих послова Републике Србије покренуће иницијативу за едукативно-хуманитарну акцију „Заштитимо децу“.

Акција би обухватила оне сфере приватног и јавног живота и друштвених комуникација у којима су највећем безбедносном ризику изложена управо деца. Сајам безбедности је прва прилика да се родитељима, организацијама и институцијама које се баве безбедношћу деце представе могућности заштите деце на интернету, борбе против дроге и смањења стопе вршњачког насиља, као и безбедности у саобраћају.

Ова иницијатива је прилика да се и све друге заинтересоване организације и институције придруже и дају допринос организовању овакве хуманитарно-едукативне акције.

Сервисне информације

Свечано отварање Сајма безбедности је у среду, 25. септембра у 11 часова у хали 3.

Радно време Сајма је од 10 до 17 часова, осим задњег дана сајма до 15 часова.

                                                                                                  Извор: Кућа добрих вести/Београдски сајам


Последњи пут измењено уторак, 17 септембар 2013 00:05
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија