Кућа Добрих Вести

Login

Представљање сајма „EXPO Русија-Србија 2015“

Оцените овај чланак
(5 гласова)

ekspooooooБЕОГРАД - Асоцијација за организацију сајмова и других пословних манифестација „Зарубеж Експо“ организује конференцију за новинаре поводом Друге руско-српске изложбе „ЕXPО Русија-Србија 2015“ и Београдског пословног форума који ће бити одржани од 4. до 6. марта 2015. у хотелу Метропол.


Медијима ће се обратити Давид Вартанов, председник Организационог одбора изложбе, Андреј Хрипунов, трговински представник Руске Федерације у Србији, Владимир Гришин, представник Трговинско индустријске коморе Руске Федерације у Србији и Александра Станаревић, директор Сектора за економске односе са иностранством Привредне коморе Србије.


На изложби ће учествовати представници великих, средњих и малих предузећа из Русије, администрације из многих руских региона и области, као и компаније из Србије и других балканских земаља, најавила је Привредна комора Србије.


У оквиру манифестације, 4. марта, одржаће се конференција „Развој политичке и економске сарадње у циљу реализације пројеката балканске и европске сарадње“. Биће организоване дискусије и презентације о сличним темама, округли столови о руско-српској сарадњи у енергетици, саобраћају, пољопривреди, медицини, образовању.


Циљ манифестације „ЕXPО Русија-Србија 2015“ да се додатно ојачају трговинско-економски, политички и укупни односи две земље у контексту „Декларације о стратешком партнерству Руске Федерације и Републике Србије“, коју су потписали председници Владимир Путин и Томислав Николић у Сочију 24. маја 2013. године.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 02 март 2015 22:19
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија