A+ A A-

Међународни сајам грађевинарства од 15. до 19. априла

Оцените овај чланак
(4 гласова)

sajammmmmБЕОГРАД - Под слоганом “Градимо будућност заједно” од 15. до 19. априла 2015 биће одржан 41. Међународни сајам грађевинарства на Београдском сајму.

 

У шест хала и на отвореном простору Београдског сајма, водећи сајамски догађај у грађевинској индустрији у региону југоисточне Европе, представиће све сегменте грађевинске делатности: истраживање и пројектовање, изградња и одржавање објеката, високоградња, нискоградња, најсавременији материјали, грађевинске машине, уређаји и алати, информационе технологије, најсавременији системи градње, опремање објеката и ентеријера.


Вишедеценијско пословно искуство афирмисало је Сајам грађевинарства SEEBBE у свим областима грађевинске делатности и утврдило јак међународни карактер и лидерски статус у овом делу Европе.


Окупљање све већег броја пословних посетилаца и јачање бизнис аспекта сајма омогућава да потенцијални инвеститори током манифестације на једном месту направе процену и избор упознајући се са компанијама које представљају експонате, производе и своју делатност на најквалитетнији начин.

 

 

Сајамски амбијент незаменљив је за сусрете пословних људи и склапање различитих облика пословне сарадње међу учесницима.


Посебну пажњу сајам ће, традиционално усмерити на промоцију потенцијала и перспективе српског грађевинарства.

 

Значај манифестације подстиче и чињеница да се овај догађај одржава непосредно поред највећег и најзначајнијег градилишта региона југоисточне Европе, “Београда на води“ и да је Београдски сајам својом фантастичном локацијом нераскидиво везан за пројекат од међународног значаја.


Националне изложбе већ годинама су саставни део излагачког програма као веома атрактиван и од стране посетилаца запажен сегмент.

 

У фокусу пажње ове године наћи ће се грађевинари и збирно представљена понуда Турске, Кине, Чешке и Мађарске.


Имајући у виду наведене позитивне атрибуте који Сајам грађевинарства чине пословним заштитним знаком Београда и Србије, као и значај који информисање и маркетинг заузимају у сектору привреде и савременом пословању, бићемо Вам на располагању за све информације везано за предстојеће манифестације, како би шира јавност квалитетно и правовремено била информисана .

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 06 март 2015 21:30
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани