Кућа Добрих Вести

Login

Сајам пројеката које финансира ЕУ

Оцените овај чланак
(3 гласова)

zastavaБЕОГРАД - Делегација Европске уније у Србији, у сарадњи са Канцеларијом за европске интеграције Владе Републике Србије и Информационим центром ЕУ у уторак, 17. марта организује Сајам пројеката које финансира Европска унија – «ЕУ и Србија на делу».


Користим ову прилику да Вас позовем да нам се придружите на штанду под називом "Конкурентност и иновативност” где ће Фонд за иновациону делатонст уз подршку представника Делегације ЕУ, Светске банке и Министарства просвете, науке и технолошког развоја, заједно са представницима компанија Coprix Media и mBrainTrain представити постигнуте резултате на Пројекту подршке иновацијама у Србији, који је финансиран од стране Европске уније из предпирступних фондова ИПА.


Овај пројекат Фонд за иновациону делатност у Србији спроводи у сарадњи са Светском банком.


У простору Миксер Хауса, поред иновација, биће представљени различити сектори које је ЕУ финансирала у Србији – од здравства, енергетике, заштите животне средине, сектора образовања, социјалне заштите, културе, медија и цивилног друштва, правосуђа и унутрашњих послова, пољопривреде до прошлогодишње помоћи ЕУ поплављеним подручјима у земљи.


Догађај је у Миксер Хаусу, сапочетком у 11 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено понедељак, 16 март 2015 15:39
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија