Кућа Добрих Вести

Login

ЦПН радионица за обуку финансијских менаџера за међународне пројекте

Оцените овај чланак
(1 Глас)

saradnjaaaaaБЕОГРАД - Центар за промоцију науке (ЦПН) организује бесплатно обуку финансијских менаџера за међународне пројекте у Србији и позива да се пријавите.

 

У сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Центар за промоцију науке Вас позива да се пријавите на прву бесплатну радионицу за обуку финансијских менаџера међународних пројеката у Србији и да стекнете искуство за рад са фондовима Европске Уније, објављено је на научном порталу Елементаријум.

 

Уколико сте заинтересовани да се придружите тимовима стручњака у раду на међународним пројектима и започнете консултантску каријеру на најбољи начин, молимо Вас да попуните упитник који се налази на овом линку, као и да пошаљете биографију и мотивационо писмо на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Рок за пријаву је 15. јун 2015.

 

По завршетку обуке били бисте едуковани да:

 

Конструишете буџете међународних пројеката у оквиру програма Х2020, ЕРАЗМУС+ (Темпус, ЛЛП), ИПА, Креативна Европа итд. – фаза припреме предлога пројекта.

 

Омогућите имплементацију финансијских планова међународних пројеката у складу са захтевима програма Х2020, ЕРАЗМУС+ (Темпус, ЛЛП), ИПА, Креативна Европа итд. – фаза имплементације пројекта.

 

Омогућите финансијску имплементацију међународних пројеката која би била у складу са националним законодавством у смислу задатих административно-правних оквира – фаза имплементације пројекта.

Више детаља о пријави прочитајте ОВДЕ


Последњи пут измењено четвртак, 28 мај 2015 21:15
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија