Кућа Добрих Вести

Login

Конференција о подршци и изворима финансирања иновација у привреди

Оцените овај чланак
(1 Глас)

innovationnnnnБЕОГРАД - Привредна комора Србије, у сарадњи са Министарством привреде, Министарством просвете, науке и технолошког развоја и партнерским организацијама и институцијама сутра организује конференцију о подршци и изворима финансирања иновација у привреди.


Полазећи од чињенице да наменски и алтернативни извори финансирања привреде нису довољно познати ова конференција има циљ да донесе више информација о наменским финансијским средствима која су доступна кроз: програме државне помоћи - постојеће или ускоро оперативне; приватне и јавне фондове; развојне програме из иностранства и како до њих може да се дође.


Очекује се да уводне речи на конференцији имају министар привреде Жељко Сертић, министар просвете, науке и технолошког развоја др Срђан Вербић и председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж.


Биће речи о унапређењу конкурентности привредних субјеката , програмима Европске уније у служби сарадње науке и привреде, програмима прекограничне и транснационалне сарадње у финансијској перспективи и другим актуелним темама. 

 

Догађај почиње у Привредној комори Србије, Ресавска 15 у 10 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 27 мај 2015 22:27
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија