Кућа Добрих Вести

Login

Међународна привредна изложба “EXPO-RUSSIA SERBIA 2017”

Оцените овај чланак
(1 Глас)

djfdf434348787878БЕОГРАД - Четврта међународна привредна изложба “EXPO-RUSSIA SERBIA 2017” одржаће се од 15. до 17. марта 2017. године у Конгресном центру хотела “Metropol Palace” у оквиру ње, - четврти Београдски пословни форум.


Очекује се присуство и учешће представника Владе Републике Србије, чланова кабинета министара, представника пословних кругова, дипломатског кора, удружења руске дијаспоре, пословног миљеа балканских држава, као и стручњака различитих профила из Србије, Босне и Херцеговине, Словеније, Хрватске, Албаније и других држава Југоисточне Европе.


У својству организатора манифестације, као и свих претходних година, иступиће АД „Зарубеж – Експо“ под патронатом Трговинско-индустријске коморе Руске Федерације и Привредне коморе Србије уз подршку Савета Федерације, Државне Думе, Министарства спољних послова РФ, Министарства за економски развој РФ, Министарства индустрије РФ, Министарства пољопривреде РФ, Амбасаде и Трговинског представништва Русије у Србији, Амбасаде Србије у Русији, Међународне словенске академије наука, уметности, образовања и културе и Руског центра за науку и културу у Србији „Руски дом“, као и представника руководећих структура других држава Балканског полуострва.


Циљ сајма је јачање трговинских односа у контексту „Споразума о слободној трговини“ између Русије и Србије, потпуна реализација тог споразума и продубљивање и унапређење економске сарадње са другим земљама Југоисточне Европе.


Тематске целине сајма су: енергетика и енергетски ефикасне техологије, машиноградња, металургија, важдушни и железнички саобраћај, рударство, пољопривреда и прехрамбена индустрија, индустрија нафте и гаса, високотехнолошке и иновативне гране, банкарство, телекомуникације, медицина, фармација, образовање, услужне делатности (туризам, аутомобилски превоз, транспортн и логистика) итд…


Своју делатност ће представити велики број руских компанија из свих привредних делатности, а од посебне је важности да ће присуствовати представници малих и средњих руских и српских предузећа из разних региона.


У оквиру пословног форума биће одржан низ сусрета и дискусија на којима ће бити размотрене могућности даљег јачања руско-српске сарадње у областима привреде и економије.


Уз подршку Трговинског представништва Русије у Србији, планирају се сусрети на којима ће бити могуће разменити пословне контакте, као и Б2Б састанци пријављених излагача и посетиоца.


Програм сајма можете преузети ОВДЕ.


Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 08 март 2017 14:11
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија