A+ A A-

Ускоро почиње трка #Boostbelgrade

Оцените овај чланак
(1 Глас)

trkaaaaБЕОГРАД – Сезона трка Србије је почела, а адидас вас ове године води у усвајање улице Београда. Уз много добре забаве и позитивне енергије почињу „BOOST BELGRADE“ градске трке урбаних тркача.


Већ у суботу, 14. марта љубитеље трчања очекује прва од укупно четири „BOOST BELGRADE“ трке која ће се одржати у 2015. години. Узбудљива тркачка авантура почиње у 11 часова, а старт и циљ трке биће код Бетон хале.


Трка је отворена и бесплатна за све тркаче који ће овом приликом трчати деоницу до Марине Дорћол и назад.


Број учесника није ограничен, а сви који буду желели да трче добиће стартне бројеве. Пријављивање за трку је почело, довољно је попунити онлајн формулар на сајту www.adidasrunningteam.rs.

trkaci1

 

Преузимање стартних бројева биће могуће на дан трке најкасније до 10,30 часова.


Нове трке обогатиће календар тркачких манифестација у Београду и донеће нова искуства и изазове за све љубитеље овог вида рекреације, а за оне најистрајније adidas спрема и вредне награде.


Свака #boostbelgrade трка биће прича за себе, зато ће свака бити у знаку одређене боје. Сви који буду учествовали у овим тркама добиће наруквицу у боји трке, као симбол још једног тркачког успеха. Кроз специјалну адидас лутрију након сваке #boostbelgrade трке адидас ће наградити неке од срећних тркача, а сви који сакупе наруквице са све 4 #boostbelgradetrke, а потом учествују у „adidas Open run“ трци, освојиће адидас поклон изненађења.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 09 март 2015 20:49
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани