Кућа Добрих Вести

Login

Фитнес Фест четврти пут у Београду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

fitnessssБЕОГРАД – Јединствена спортско-рекреативна манифестација Fitnes Fest 4 powered by Reebok одржаће се у Београду од 20. до 22. марта 2015. године у оквиру спортског центра „Визура“ у Земуну у организацији Асоцијације лиценцираних фитнес инструктора и тренера – АЛФИТ.


Фитнес фест представља јединствену спортско-рекреативну манифестацију која анимра и окупља све љубитеље фитнеса, едукује стручњаке и вежбаче, промовише здрав начин живота и правилно вежбање код свих узраста.


Једна од специфичности фестивала биће и специјални Reebok полигон, где ће посетиоци имати прилику да тестирају перфомансе најновијих ZPUMP FUSION модела за трчање. Најбржи и најспретнији такмичари у мушкој и женској категорији ће освојити баш овај модел патика и вредне награде.

 

fitnes1

 

Програмом Фитнес феста предвиђено је одржавање бесплатних јавних фитнес часова, радионица, семинара и предавања по категоријама, међу којима су: јога, денс и степ аеробик, пилатес, функционални тренинг, зумба и CrossFit.


Тренинге, радионице и предавања ће водити најбољи домаћи и инострани фитенс презентери, предавачи и професори универзитета, који ће свим присутним фитнес стручњацима, тренерима и инструкторима представити најпопуларније програме и новости у фитнесу.


Посебно су атрактивни програми које ће водити прослављени интернационални презентери, Reebok амбасадори, међу којима су Лоренцо Сомо из Италије (Lorenzo SOMMO) – први пут у Београду, мастер из науке о тренингу, фитнес презентер и едукатор, Гио Пап из Грчке – професионално се бави фитнесом од 2009. године и бави се едукацијом за аеробик, степ, денс аеробик, хаус, хип-хоп. Интернационални фитнес презентер широм Европе.


Ана Војчишек из Пољске (Ania WOJCIESZEK) – фитнес презентер и едукатор, Reebok University Poland Trainer, Jukari Fit to Flex and Fit to Fly Reebok Master Trainer (за Пољску, Чешку, Румунију и Бугарску), кореограф фитнес и плесих шоу програма, менаџер групних програма за ланац фитнес центара. Нина Стојадиновић, Reebok фитнес амбасадор за Србију, оснивач Фитнес Феста, директор Фитнес Академије и наш најпознатији интернационални фитнес презентер и едукатор.


Семинари су резервисани за први дан фесетивала у Дому културе „Студентски град“.
За све додатне информације о Фитнес Фесту 4 powered by Reebok, предавањима, радионицама и бесплатним фитнес часописима посетите www.fitnesfest.com.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 10 март 2015 20:55
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија