Кућа Добрих Вести

Login

Пројекат „Здраве навике за здрав дух“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

zdravljeduh123Удружење грађана НЕОС, уз уз подршку Уније студената са хендикепом, вас позива да се пријавите и узмете учешће у реализацији пројекта „Здраве навике за здрав дух“.


Пројекат је финансиран од стране Канцеларија за младе и сарадњу са удружењима Града Београда, а циљ пројекта је да се кроз спортске дисциплине упознамо, дружимо и забавимо.


Спортске дисциплине у којима ће се надметати такмичари су прилагођене свим типовима хендикепа. Позивамо чланове ваше организације – особе са хендикепом и родитеље особа са хендикепом, познанике, пријатеље да се спротски надмећемо и дружимо. Радује нас што ће временски услови бити добри, како бисмо се окупили у што већем броју.


Такмичарске дисциплине у којима ће се учесници надметати су: игра асоцијације /пантомиме; лимбо плес; навлачење конопца; вожња „људских колица“; пребацивање хулахопа (обруча); „брзе руке“, пикадо, „пренеси чашу“ и многе друге.


Пријаве се достављају на e-mail Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Рок за пријаву је до 10.10.2015 у 17 часова.


За више информација можете контактирати на e-mail Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

или на телефон Четник Милица: 061/6192497

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 03 октобар 2015 22:58
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија