Кућа Добрих Вести

Login

Хоћеш да се пријавиш на тржиште идеја 2015?

Оцените овај чланак
(5 гласова)

imasidejuuuuuБЕОГРАД – Уколико си човек креативности или човек од идеја позивамо те да се укључиш у пројекат Marketplace of Ideas 2015 (Тржиште идеја 2015).


Све што треба да урадиш је да одабереш компанију и задатак који ти одговара и да дефинишеш своју идеју, објавила је Канцеларија за младе.


Пријави се затим на marketplaceofideas.rs/prijava. Представници компанија ће контактирати одабране кандидате.


Можеш да пријавиш неограничен број идеја и да конкуришеш за више компанијских задатака. При томе, у сваком од пријављених задатака можеш да учествујеш самостално или да окупиш своју екипу и оформиш тим.


Уколико ти тренутна пондуда не одговара, можеш пратити редовно на Фејсбук страници или на Твитеру где ће бити редовно објављивана имена нових компанија и нових задатака.


Након прaктичног дела спреман је и програм обуке, намера организатора је да будеш потпуно спреман за свој први тржишни наступ.


Такође, бићеш у прилици да на Belgrade Venture Forum јавно представиш резултате рада остварене током учешћа у пројекту Marketplace of Ideas.


Имаш још питања?


Конктактирај организаторе на: www.marketplaceofideas.rs/kontakt

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 17 август 2015 19:28
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија