Кућа Добрих Вести

Login

МЕТА-Здравље - Биолошка логика болести

Оцените овај чланак
(2 гласова)

jasminaБЕОГРАД - Зашто сам се баш сад разболе(o)ла и зашто баш ја? Да ли сте се питали зашто сви другачије доживљавамо емотивне ударе и зашто се не јави сваком исти здравствени проблем када је изложен стресним емоцијама? Зашто се неком уопште јави тај одређени здравствени проблем и зашто баш у том моменту?

 

Уколико желите да сазнате одговоре на ова питања и помогнете себи да сагледавањем својих емоционалних блокада, стресова и других удара на наше здравље лакше схватимо због чега смо болесни и како можемо сами себи помоћи у свом самоисцељењу, учествујте на тренингу ,,Увод у МЕТА-Здравље", који почиње за пет дана у Београду и за који се можете пријавити на овом линку. Дводневни тренинг се одржава 17. и 18. јуна (субота и недеља) од 10 до 18,30 сати у хотелу Belgrade City, Савски трг 7.

Предавач на овом тренингу је Јасмина Ковачев  мастер тренер МЕТА-Здравља

 

 

Мета здравље – индивидуални приступ човеку и његовом проблему

 


МЕТА-Здравље се заснива на индивидуалном приступу човеку и његовом здравственом проблему узимајући у обзир биолошку логику болести и утицаје спољашње средине. Због тога је од  велике користи и алтернативној и конвенционалној медицини јер омогућава већи степен успешности.

 

То је револуционарни поглед на здравље, који није ни алтернативни, ни интегративни приступ, као ни једноставна узрочност ума и тела. Уједно је и парадоксалан, јер посматра здравље глобално, МЕТА, а уједно и веома специфично, а помаже да ослободите део свог емотивног и менталног терета подсвести и да схватимо зашто смо болесни.


Оно највише користи самим пацијентима, које емотивно и ментално оснажује, не само у тренутном здравственом проблему, већ у било којој другој критичној ситуацији. Једноставним речима, МЕТА-здравље нам даје свест о окидачима стреса, емоцијама и уверењима која погађају одређена ткива и органе.

 

                   jasminaslika

 

Оно узима у обзир све нивое нашег бића, укључујући и средину у којој живимо, односно, утицаје нашег окружења. И надасве, указује на одређене активности које треба предузети да би се подстакао процес самоисцељења, истиче за ,,Кућу добрих вести” Јасмина Ковачев.
 

Бити МЕТА-здрав значи да смо свесни наших органа, наших окидача стреса, емоција и уверења која утичу на наше симптоме, односно,  налазе се у позадини симптома. Ми предузимамо свесне активности за самоисцељење и лични раст и развој, истиче Ковачев.

 

Ургентна, симптомолошка и превентивна медицина су три главне области данашњег здравства. Ове три области мају своју велику улогу. И поред тога, званична медицина за највећи број здравствених проблема нема одговора у погледу узрока. Kолико пута смо чули да се не зна узрок некој болести, или се узроком објасни нешто што је у ствари већ симптом, или је једноставно прогласи ауто-имуном болешћу. Да ли би високо интелигентан организам заиста сам себе уништавао без разлога?

 

Америчка медицинска асоцијација је још давно дала податак да 85 одсто здравствених проблема креће на емотивном нивоу. Многи извори тврде да је тај процент и већи. Свака болест је процес који је настао као резултат одређене биолошке логике, која је веома анималистичка по природи.

 

Симптоми болести као водич

 

У МЕТА-Здрављу користимо симтоме као водич, да би пронашли где је настала неравнотежа и да би исте избалансирали, како би  били здравији кроз процесе самоисцељења и то је едукација која ,,отвара очи” на путу превенције, истиче мастер тренер МЕТА-Здравља.

 

Јасмина преноси знања која омогућавају да разумете себе и здравље на потпуно другачији начин и што би, према њеним речима, требало да знају и конвенционално едуковани терапеути, алтернативци, као и  сви они који желе да имају контролу над својим здрављем.

 

Ко је Јасмина Ковачев?

 

Јасмина Ковачев је интернационални МЕТА-Здравље мастер тренер, једина у регион акредитована од светске организације Мета Медицине, ЕФТ експерт и тренер  за врхунска достигнућа, једина која има међународну лиценцу на нашим просторима од светске организације ААМЕТА да држи семинаре технике емоционалне слободе (ЕФТ). jasminakovacev

 

После завршеног факултета, почела је сопствени бизнис, међутим стицај околности навео ју је на даље студије различитих модалитета енергетске психологије. Ради употпуњавања знања и професионалног развоја завршила је више од 30 различитих модалитета укључујући: НЛП мастер, неуроинтеграцију, нову немачку медицину, интегративни је coach за здравље применом мета медицине, ,,Додир за здравље”, обуку за консултанте за успешност у животу ,,,Life Coaching” и за успешно стварање изобиља – “Wealth Coaching”, Results Coaching, PSYCH-K, као и многобројне друге бизнис семинаре и тренинге код светски познатих предузетника.

 

Јасмина се бави уклањањем емотивних интензитета и помагањем људима да промене део личног система веровања (менталних блокада) који их на било који начин саботира у животу и то мајсторски комбинује са coachingom и по потреби с консалтингом. На тај начин помаже и појединцима и тимовима да постигну већи степен жељених достигнућа у различитим областима.

 

На семинар МЕТА-Здравља можете да се пријавите посредством овог ЛИНКА.

 

Пре овог семинара заинтересовани полазници имају прилику да 14. и  15. јуна (среда и четвртак) уче ЕФТ основе (ниво један) – тенике за 21.век (самопомоћ и професионална едукација). Дан касније - 16.06. у петак одржава се - ЕФТ целодневни групни третман, јер је, како истичу организаотори, ,,хигијена ума сваком неопходна јер ум креира нашу реалност".

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 14 јун 2017 14:12

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија