Кућа Добрих Вести

Login

Нордеус покренуо свој Hub, простор за заједницу и дељење знања

Оцените овај чланак
(1 Глас)

HABBBBBBBНордеус Хаб се простире на 165 квадрата и састоји се из простора за меетупе и предавања, као и опремљене учионице која је прилагођена за радионице, курсеве и друге “hands-on“ едукативне активности.

 

Простор за догађаје намењен програмерској и дизајнерској заједници у Београду. Догађај којим је Хаб званично почео са радом јесте београдско издање Google Launchpada, петодневног менторског програма за стартапе у организацији Гугла и Стартита.

 

„Радујемо се што лансирамо Нордеус Хaб, простор за дељење знања, повезивање људи и учење нових вештина. Нордеус је на задатку развоја дигиталне заједнице у Србији и препознали смо потребу заједнице за постојањем потпуно опремљене учионице и меетуп зоне на Новом Београду, каже Милош Пауновић, задужен за CSR активности у Нордеусу објашњава зашто су се одлучили да направе простор намењен заједници:

 

„Хуб се простире на 165 квадрата и састоји се из простора за меетупе и предавања, као и опремљене учионице која је прилагођена за радионице, курсеве и друге “hands-on” едукативне активности“.

 

Како кажу у Нордеусу, идеја је да Хаб постане “платформа” која ће појединцима и организацијама омогућити да реализују своје програме тако што ће им пружити одговарајући простор и опрему.

 

Тако већина програмског садржаја који ће се догађати у Хaбу неће бити организована од стране Нордеуса већ ће простор бити стављен на располагање невладиним организацијама, ИТ заједницима и појединцима који имају жељу да организују догађаје и деле знање.

 

Са Нордеус Хaбом желимо да помогнемо да се увећа утицај организација које раде у ИТ заједници. Искористио бих ову прилику да позовем све организације које желе да користе овај простор да нам се јаве.

 

Нордеус Хaб је отворен за партнерство са невладиним и другим организацијама на домаћој сцени које су посвећене дељењу знања са заједницом, тако да уколико имате идеју за догађај, екипу Нордеус Хaба можете контактирати OВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести/Startit.rs

 


Последњи пут измењено уторак, 06 новембар 2018 20:36

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија