Кућа Добрих Вести

Login

Твитер, Техноманија и рата без камате Рајфајзен банке

Оцените овај чланак
(4 гласова)

mozeeeeБЕОГРАД – Трговина и продаја су активности које се баш у овом тренутку, док пишемо ове редове, одвијају на многим местима у свету. Преговара се, нуде се погодности, покушава се продати роба, осмишљавају се различите стратегије.

Те две активности, и поред чињенице да су их људи развили до савршенства, захтевају стално прилагођавање потребама потрошача и нове видове анимације купаца и презентације производа.
То препознавши, удружене “Техноманија” и “Рајфајзен банка” (Raiffeisen banka), досетиле су се да на потпуно оригиналан и занимљив начин представе своје прозводе. Оне су препознале снагу друштвених мрежа и организовале дружење са твитерашима где су представиле своју пословну сарадњу кроз куповину производа у “Техноманији” на рате без камате.
На дружењу са твитерашима 6. децембра представљена су најновија чуда технике, а своје импресије твитераши су могли поделити са интернет заједницом.
#MozeUp је званични tweetup Рајфајзен банке која је овог пута, у сарадњи са „Техноманијом“, као својим партнером, представила домаћим блогерима и твитерашима могућност куповине технике на рате без камате.
Присутни на дружењу имали су ексклузивну прилику да се упознају са најновијим ОЛЕД телевизором компаније LG.
Госте је поздравила Јелена Гавриловић, глумица из популарне "МОЖЕ" рекламе .
Учесници дружења су били у прилици и да испробају неке од најновијих производа на домаћем тржишту - Apple iPad Air, Samsung Galaxy Note 3, OLED телевизор, марке LG.

ОЛЕД телевизор - чудо технике

Координатор продаје “Техноманије” Жељко Милојевић имао је прилику да окупљенима премијерно представи први ОЛЕД телевизор који се појавио на светском тржишту.
Напомињемо, телевизор је тешко описати, о њему највише говори слика која се мора видети уживо.

“Телевизор има закривљени екран и на њему је могуће гледати 3Д садржај. Дебљина екрана је 4,8 милиметара. Пројекат је замишљен још пре двадесет година и сада, када су створене техничке могућности је коначно реализован. Зашто закривљени екран? Идеја је да се око што мање замара, а да угао видљивости буде максималан. Специфично за овај телевизор је то да је он једини који има четири пиксела. Убачен је и четврти пискел беле боје, чиме је продужен век телевизора”, рекао је Милојевић приликом представљања телевизора.

Овај телевизор је “добра вест” за оне који имају дубљи џеп, а не сумњамо да ће то бити за коју годину и за просечног потрошача, када му као и сваком техничком уређају, падне цена. До тада ћемо више причати о његовом квалитету и одати оду људском мозгу који је све то измислио, јер то ово чудо технике, искрено, заслужује.

                                                                                                                         Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 09 децембар 2013 00:10
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија