Кућа Добрих Вести

Login

Мајкрософт Синергија 14

Оцените овај чланак
(5 гласова)

sinergijaaaaaaБЕОГРАД - Мајкрософт Синергија 14 одржаће се у хотелу Crowne Plaza у Београду од 20. до 23. октобра.


Циљ Синергије 14 је да едукује и омогући ИТ заједници Србије и региона да оствари што боље разумевање са својим послодавцима, клијентима и пословним партнерима кроз различите садржаје који подстичу практичну примену технологије у пословне сврхе.


Сви заинтересовани већ могу да се пријаве за учешће на конференцији и искористе повољније цене за регистрацију, које важe током промотивног периода.


Технички дани конференције, за које се можете регистровати ОВДЕ одржаће се 20. и 21. октобра.


Нова Синергија имаће обележје у потпуности новог и трансформисаног Мајкрософта у компанију „Devices and Services“ где ће фокус бити на таблет Windows 8.1 једнако и на таблет и phone уређајима, као и све јачим и присутнијим cloud технологијама.

 

Са интеграцијом Nokia „Devices and Services" дивизије у компанију Мајкрософт, производима попут Windows 8.1 једнако на таблет и phone уређајима, као и све јачим и присутнијим cloud технологијама, Синергија ће корисницима приближити шта значи „Devices and Services “ компанија и на који начин ће осетити бољитак у великој еволуцији коју Мајкрософт доживљава.


Један дан конференције биће посвећен управо бизнису, и развоју ИТ сектора у Србији, са циљем да створи синергију ИТ и Бизниса, али и представи перспективе које савремене технологије доносе када је у питању економски раст и унапређење конкурентске позиције домаћег тржишта на глобалној мапи.


У знаку добре идеје за бољи развој ИТ индустрије


Ове године Синергија ће понудити и сусрет са јавним сектором као и прилику да сви учесници буду део интерактивне дискусије, ради креирања добрих идеја и планова за бољи развој ИТ индустрије у земљи и региону.


Пријавите се на време како бисте обезбедили своје место на највећем ИТ догађају у региону.


О богатој агенди конференције сведоче и предавања 61 предавача из 13 земаља, од којих су 33 предавача из Србије.


Нови концепт и простор Синергије 14 омогућиће, осим мноштва занимљивих предавања и интерактивну дискусију.


Осим техничког дела конференције, који ће трајати прва два дана, трећи дан је, као и претходне године, предвиђен за сусрет са јавним сектором, односно са разним владиним сервисима.

 

Део прихода од котизација са овогодишње конференције, Синергија ће донирати у хуманитарне сврхе за помоћ угроженима од поплава у Србији.


Више о догађају прочитајте ОВДЕ.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 17 октобар 2014 10:17
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија