Кућа Добрих Вести

Login

Microsoft Sinergija14 у знаку пословања са cloud технологијама

Оцените овај чланак
(2 гласова)

slide12222БЕОГРАД - Највеће окупљање ИТ заједнице и стручњака из ове области Microsoft Sinergija14 почела је ове седмице, а у средишту дешавања су cloud технологије (пословање у облаку), као и најновији таблет рачунари и мобилни телефони који су у служби тог пословања.

Представљени су и најновији Office 365 и Azure технологије.


Како уз помоћ ових технологија бити продуктивнији и ефикаснији у свом послу, једна је од главних топ тема овогодишњег скупа. Биће представљене техничке перфомансе најновијих производа које је на тржиште пласирао ,,Мајкрософт".


На конференцији наредних дана неће бити изостављени ни пословање комерцијалног и приватног сектора где ће бити организоване панел дискусије на тему пружања услуга великим компанијама.


Првог дана Синергије посетиоци су могли чути и о настанку и развоју Мicrosoft развојног центра у Србији, који сада броји око 80 запослених, и значају овог центра у глобалној Microsoft заједници.


Било је речи о побољшањима које Windows Phone Mango доноси у односу на претходну верзију, а о Mangu je било речи и у оквиру посебних предавања намењених програмерима, који су могли више да сазнају о развоју апликација за ову платформу.


Посетиоце једанаесте Синергије очекује, између осталог, и предавање на тему шта треба знати за успешну имплементацију Office 365, наставак приче о HTML-u 5, о којем је било говора и током првог дана, напредним веб апликацијама и мултитаскингу у Windows Phone платформи.


Microsoft Sinergija14 трајаће до 23. октобра у хотелу Crowne Plaza, a део прихода од овогодишње конференције, Синергија ће донирати у хуманитарне сврхе за помоћ угроженима од поплава у Србији.

Детаље о догађају имате и ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 21 октобар 2014 22:26
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија