Кућа Добрих Вести

Login

Webiz конференција у Зрењанину крајем марта

Оцените овај чланак
(4 гласова)

galerijaaaaaaБЕОГРАД – Овогодишња Webiz конференција биће одржана од 26. до 29. марта у Зрењанину.


Организатори најављују да представнике малих и средњих предузећа, као и предузетнике, очекује и више него квалитет Програм пословне едукације на тему пословне примене интернета.


Webiz конференција ове године имаће бројне додатне садржаје поред главног програма. Стартап радионица, Google радионица за Google Adwords и Analytics.


И ове године, програм је подељен тематски у три целине у три дана на којима ће бити велики број предавања са занимљивим предавачима.


Прва званична промоција овогодишње Webiz конференције одржаће се у ресторану Appetite где ће данас бити објављене прве информације о овогодишњој конференцији која се одржава од 36. до 29. марта у Зрењанину, у хотелу Војводина.


Webiz у бројкама:


Две конференције о пословној примени интернета у Зрењанину (2013, 2014)
Два Програма пословне едукације (Зрењанин 2014, Суботица 2014)
Преко 1000 посетилаца, слушалаца и гостију на нашим догађајима
Око 100 реализованих предавања


Више прочитајте и на овом линку.


Последњи пут измењено четвртак, 29 јануар 2015 21:08
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија