Кућа Добрих Вести

Login

Конференција o интернет пословању “Нова енергија“ на Копаонику

Оцените овај чланак
(4 гласова)

internetttttttБЕОГРАД - На Копаонику ће се од 29. априла до 3. маја одржати конференција Нова Енергија на којој ће бити представљена другачија идеја визије српске економије и региона какви би требали да буду.


Централне теме бит ће Интернет бизнис, Електронска управа, Медији на Интернету, PayPal и остали платни системи, Интернет маркетинг, Интернет промоција, Друштвене мреже и све што обухвата Економију знања.


На челу целог пројекта, као његови кодиртектори, су Роберт Чобан, председник Color Press Group из Новог Сада и Зоран Торбица, један од најпознатијих твитераша и мајстора за друштвене мреже у цијелој регији, објавио је портал www.media-marketing.com.


Конференције које је Зоран Торбица организовао претходних година, Блогоманију и Твитоманију, посетило је преко 2000 учесника из Србије и осталих земаља са Балкана, жељних нових знања о интернет пословању.

 

У току 2014. године, Роберт Чобан је организовао две значајне конференције у Београду – The Economist: Свет у 2015. и Дигитал 2014, које су окупиле неке од најрелевантнијих српских и регионалних економиста, привредника, владиних представника, најутицајније дипломате, блогере и новинаре. Роберт Чобан и Зоран Торбица су одлучили да креирају и представе на једном месту нове идеје које се тичу развоја Интернет економије у Србији на њиховој заједничкој конференцији Нова Енергија.


Нова Енергија ће нам рећи где су Србија и регион јуче требали да буду, и где морају бити сутра.


Ова конференција ће повезати интернет предузетнике, представнике владиних и невладиних институција и организација, привреднике, све релевантне маркетинг и ПР агенције, компаније присутне на Интернету, представнике медија, ИТ стручњаке, блогере, дизајнере, девелопере, све појединце који су “трендсеттери”- и на друштвеним мрежама, као и младе људе који стреме развоју каријера у горе наведеним областима.


Према досадашњем искуству, у просеку учесници ових конференција имају између 25 и 40 година, што ће бити случај и са Новом Енергијом.


Нова Енергија ће бити посвећена темама као што су: главне баријере које стоје на путу развоју Економије знања, зашто и даље постоје у нашем друштву и у земљи.


Предавања, панели и радионице на конференцији ће представити начине како да се изборимо са прошловековном филозофијом и праксом у државној структури, како да покренемо појединце и цело друштво да схвате и науче да препознају нове трендове и да их примене, како да препознају потенцијално успешне пројекте који ће обогатити и њих лично и друштво и да у њих инвестирају време, енергију и новац.

 

Извор: Кућа добрих вести/media-marketing.com


Последњи пут измењено понедељак, 09 фебруар 2015 10:00
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија