Кућа Добрих Вести

Login

Радионица о алатима оглашавања на интернету

Оцените овај чланак
(3 гласова)

googleeeeeeБЕОГРАД – Да би разумели начин функционисања маркетинга на интернету и максимизовали ефекте рекламних кампања потребно је разумети начин функционисања алата за оглашавање.


Adwords je платформа за online маркетинг. Платформа се састоји од четири подплатформе: претраживачка (search), мултимедијална (display), видео (YouTube) и кампање само за мобилне уређаје.


Кампање и огласи се путем овог система, припремају и њима се управља, на стручан начин, омогућавајући корисницима и компанијама значајне уштеде у времену и новуц. Путем Adwords платформе контролише се будџет, циљна група, језичка и географска покривеност, прилагођеност медијима и уређајима, праћење резултата и анализа кампања.


Овај вид маркетинга је досутпан и погодан за велике, мале и средње компаније, као и предузетнике и самосталне стручњаке.


Привредна комора Београда тим поводом најавила је да организује тродневну радионицу, за поставку кампања на претраживачкој мрежи (search):


Коришћење AdWords алата у on line оглашавању и поставка кампања на Интернету.


Предавач ће бити Соња Јововић, серфтификовани Google професионалац за дигитално оглашавање за Adwords (Search, Display i Analytics).


По завршеној обуци бићете оспособљени да сами постављате своје кампање на претраживачкој мрежи, пратит их, анализирате и оптимизујете. Обука је намењена свима који желе да науче како да кроз AdWords алат, једну од тражених вештина на freelance платформама:


- Рекламирају сопствени посао
- Уче нове вештине које могу да донесу додатну зараду.

Радионица ће бити реализована 27. и 28. августа и 4. септембра 2015. у Привредној комори Београда, Кнеза Милоша бр.12, у сали на трећем спрату, према сатници програма из прилога.


ОВДЕ прочитајте који су предуслови за присуствовање радиници о AdWords оглашавању.

ОВДЕ прочитајте програм радионице а ОВДЕ се пријавите.


Радионица је за котизацијом у износу од 7.000 плус ПДВ за полазнике који су активни чланови Привредне коморе Београда и у износу од 9.000 плус ПДВ за остале полазнике. Пријава се врши online до 25. августа.

 

За додатне информације обратите се Центру за едукацију на телефон: 011/ 3619-472.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 23 август 2015 12:20
Агнеза Трпковски

Новинар, оснивач и главни и одговорни уредник интернет новина „Кућа добрих вести“. Дипломирани економиста (међународни економски односи). Радила 23 и по године у Новинској агенцији Танјуг, од приправника, шефа дописништва за Војводину, до дописника из иностранства (Чешка, Словачка). Да би реализовала ову своју идеју и другачију визију новинарства, напустила 2011. године сталан посао, са места заменика уредника Економске редакције Танјуга - ЕКОС и покренула овај лист-магазин чији је основни мото - „Наше је само оно што другима дамо“.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија