Кућа Добрих Вести

Login

Конференција “Дигитал 2017“ у септембру

Оцените овај чланак
(2 гласова)

digital2017БЕОГРАД - Четврту годину заредом Color Media Communications организује "Дигитал", регионалну конференцију о трендовима у телекомуникацијама и медијима.

 

Овогодишњи - #Дигитал2017 - трајаће 2 дана - 07. и 08. септембра (четвртак и петак) и окупиће најзначајнија имена из ових области из целог региона као и бројне госте из иностранства.

 

Конференција се одржава у Хотелу Метропол у Београду.

 

#Дигитал је конференција на којој учествују ЦЕО телекома у регион И то је једини скуп који окупља прве људе водећих оператера: МТС, ВИП, Теленор, Deutsche Telekom, Орион, Мтл Бугарска...

 

Прву конференцију отворила је Маја Гојковић, председница Скупштине Србије, другу Иван Тасовац, министар културе и информација. Дигитал 2016 отворио је Денис Киф, амбассадор Велике Британије у Београду и  Kyle Scott амбассадор САД у Београду.

 

Овогодишњу конференцију отвориће првог дана - Владан Вукосављевић, министар културе и информисања у Влади Републике Србије и Џулија Патриша Фини, амбасадорка Аустралије у Београду, а другог дана - Бранко Ружић, министар управе и локалне самоуправе у Владе Републике Србије и Алона Фишер-Кам, амбасадорка Израела у Београду.

 

Током два дана у оквиру девет панела и неколико студија случаја и презентација, стручњаци из различитих области говориће о трендовима у телекомуникацијама, медијима и технологији, будућности филма и биоскопа у дигиталном добу, револуцијама на друштвеним мрежама, маркетиншкој и медијској сцени и њеној будућности, као и о кризном комуницирању, Уберу, горућим темама ИТ сцене и друго.

 

Програм, учеснике, информације о пријави и котизацијама можете пронаћи на званичном сајту www.digital2017.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 12 август 2017 22:33
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија