A+ A A-

Фестивал духовности „Love & Spirit“ током викенда

Оцените овај чланак
(3 гласова)

header love and spirit

 

БЕОГРАД - Трећи фестивал духовности и духовних пракси народа света „Love & Spirit " биће одржан од 5. до 7. децембра у Салону лепих уметности "Гуарнеријус", у Улици Џорџа Вашингтона 12 у Београду.


Теме овогодишње манифестације су плес, музикотерапија, певање, игра, а током манифестације, посетиоци ће имати јединствену прилику да присуствују предавањима и радионицама посвећеним активностима које обогаћују дух и тело.


Посетиоци ће моћи да учествују активно у музичко сценском програму, као и да обаве бесплатне консултације и третмане са терапеутима на штандовима : реики, bowen ароматерапија, bio tuch, барси, квантна медицина, трансцендентална медитација, пулсна дијагностика, терапија певањем, библиотерапија, ирис дијагностика, life coach, нумерологија, астрологија, васту, ђотис, ајурведска исхрана, “исхрана за лепоту”, детоксикација глином, терапија плесом …


Цена улазнице за први дан је 500 динара.


Резервације улазница могуће су на е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или 060 631 0891
Више информација потражите на сајту организатора www.asclepios.co


У оквиру Фестивала духовности биће одржане и радионице на различите теме. За учешће у њима биће потребно издвојити 1.000 динара.


Радионице у суботу


“Кување је јога”, Дејан Јовановић Дханур, ајурведски кувар


На радионици ће кување бити представљено као вид медитације И начина повезивања са собом.Кроз кување И чин давања ми се повезујемо И са другима И на радионици ће љубав бити представљена као најбољи зачин.У практичном делу, присутни ће научити како на направе индијску самосу И егзотични кари.


“Исцељујући звуци”, Др Душица Милићевић, јога терапеут


Све око нас и у нама вибрира. Прана, животна сила нас окружује и прожима. Радионица Исцељујући звуци нас учи како да осетимо своје тело као вибрацију животне силе.Како да допустимо да тело вибрира у хармоницном ритму и како да звуком заблокирану рушилачку енергију претворимо у хармоничну енергију исцељења.


“Ајурведска медицина,пулсна дијагностика И трансцендентална медитација”, Др Верица Лела Илић, ајурведски лекар


Дијагностичка метода, која се хиљадама година користи у Ајурведи, јесте пулсна дијагностика. Опипавањем пулса, на ајурведски начин, одређују се интезитети и односи постојећих енергија у телу - доша. Духовни сегмент уравнотежења енергија, јесте трансцедентална медитација. То је једноставна техника којом се постиже равнотежа у систему ум-дух-тело


“Јин И јанг јога”, др Константинос Буорелакис, Нела Калодјера јога инструктор


Радионица вам нуди савршен баланс тела И ума. Принцип јин-јанг односно баланс,преносимо на јогу, тако да у првом делу радионице радимо јин стил јоге, стимулишући меридијане који преносе нергију кроз тело,уз објашњења какву добробит имамо од тога.Други део је посвећен јанг вежбању, бржем И енергичнијем вињаса стилу јоге, у коме се положаји мењају у складу са дахом, покрећући на овај начин енерију у телу,јачајући И стежући мишиће, посебно оне у средњем делу трупа И побољшавајући опште држање и став.


“Food for beauty", Марија Прчић, удружење нутрициониста “Метаболизам”


На духовит и интересантан начин, на овој радионици ћете моћи да научите како да постанете лепши и боље расположени уз припрему и коришћење сезонских намирница.


“Породични распоред”, Проф. Др Сладјана Јовић, терапеут Пор.поредак


Проф.др Слађана Јовић Бабић, терапеут породичног распореда -специјалиста
Радионица започиње уводним предавањем о методу Породичног распореда, коју је Министарство здравља 2007.године озаконило као метод традиционалне медицине. Наставља се практичним констелационим групним радом на темама: релације у породици, партнески односи и промоција здравља појединца, породице и заједнице.


Детаљније о радионицама које ће се одржати другог дана викенда, односно у недељу погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 05 децембар 2014 21:10
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани