Кућа Добрих Вести

Login

Обележене четири године рада Волонтерског сервиса Звездаре

Оцените овај чланак
(3 гласова)

servisgБЕОГРАД - Четири године рада Волонтерског сервиса Звездаре обележено je ове седмице на пригодној свечаности којој су присуствовали волонтери пријатељи и сарадници из партнерских организација, гости и представници Градске општине Звездара.

 

 У музичком делу програма учествовали су ученици ОМШ „Владимир Ђорђевић” са проф. Босанцем.

 

Зоран Вулетић, заменик председника ГО Звездара, је честитао 4. рођендан волонтерима и волонтеркама, као и људима из Општине, који дају највећу подршку раду Волонтерског сервиса Звездара и услугама које он пружа. Он је рекао да о популарности Волонтерског сервиса на територији целог Града Општина свакодневно добија потврду и да је то због тога што је солидарност свима преко потребна. Такође, солидарност је и реч коју је најједноставније везати за Волонтерски сервис и све људе који су ангажовани у његовом раду.

 servis

Драгана Трифуновић Балановић, директорка Дома здравља Звездара је честитала четврти рођендан и рекла да је част и понос бити део једног тима са људима из Волонтерског сервиса и Општине.. У данашње време, када се често заборавља на хуманост, показало се да овде, на локалном нивоу, хуманост итекако постоји. Дом здравља Звездара се, као стратешки партнер, труди да учествује у свим активностима ВСЗ и да заједнички са ВСЗ брине о најстаријим суграђанима.

 

Ово је била и прилика да се присутни упознају са радом Волонтерског сервиса у преходној години и да се партнерским организацијама и донаторима са којима је сарађивао ВСЗ уруче пригодни поклони као захвалност за труд уложен у претходном периоду. Поклоне настале на креативним радионицама добили су: Дом здравља Звездара, Академиа Едукатива, ХХО „Хлеб живота”, Надица Хегедуш и Психофокус-центар за едукацију и развој.

 

У 2014. години волонтерске активности на Звездари су окупиле око 100 волонтера., а рад Волонтерског сервиса Звездара подржали сз бројне институције, организације и предузећа.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 21 фебруар 2015 15:31
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија