Кућа Добрих Вести

Login

Нови хотел на Тргу Републике

Оцените овај чланак
(3 гласова)

stohotel44454545БЕОГРАД - Нови хотел у строгом центру Београда – Courtyard Marriott - Belgrade City Center од 17. октобра званично ће бити отворен.


Инвестиција вредна 30 милиона евра, Courtyard Marriott - Belgrade City Center, званично почиње са радом и пословаће по високим светским стандардима и захтевима чувеног хотелског оператера Марриотт Интернатионал Инц. који управља са 4.200 хотела широм света.


Инвеститор је компанија PSP-FARMAN, која је изградњом хотела отворила више од 100 нових радних места. Изградња је завршена у рекордном периоду од 14 месеци. У радовима је учествовало 169 фирми, а више од 400 људи је применило домаће знање и експертизу на стварању производа који ће гостити пословне људе и туристе из целог света.

staviti

Хотел је смештен у централном градском језгру Београда, у непосредној близини Трга Републике, између Народног позоришта и Народног музеја у Васиној 2. Поред екслузивне локације, објекат одликују уникатна архитектонска решења како фасаде тако и читаве конструкције, као и свих инжињерских система који доприносе енергетској ефикасности и функционалности. Хотел се простире на осам етажа и две подземне које су искоришћене за паркинг и смештај савремене технике која подржава рад хотела.


Категоризован са четири звезде, Courtyard Marriott - Belgrade City Center, располаже са 114 соба и апартмана високог дизајна, салом за састанке, теретаном и „signature“ рестораном и lounge баром CREDO, који ће под засебним брендом претендовати да постане и ново место окупљања Београђана.

hotellllllll
Ентеријер обогаћује Колекција савремене српске уметности под називом „Рефлексија“ и чине је 28 уметничких дела који су у конкуренцији од преко 20.000 радова одабрани да красе новоотворени хотел Мерриотт у Београду. Колекција је резултат идеје инвеститора да пружи и нови градски изложбени простор у Београду и подстакне ствараоце из области савремене уметности, дизајна, архитектуре и нових технологија.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 15 октобар 2015 18:53
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија