Кућа Добрих Вести

Login

Отварање „Чаробног града“ у Ушћу

Оцените овај чланак
(3 гласова)

uscededaБЕОГРАД - "Чаробни град" у Ушћу биће отворен у уторак, 1. децембра од 18 часова. 

 

Чаролију откривају солисти и оркестар Народног позоришта, хор „Хориславци“ уз карневал 40 Деда Мразова, најавио је Тржни центар "Ушће".


Карневал са 40 Деда Мразова, оркестар и солисти Народног позоришта, дечји хор “Хориславци” и велика шопинг грозница обележиће отварање још једног УШЋЕ Чаробног града, у уторак, 1. децембра од 18 часова.

 

Ушће чаролија почиње карневалом Деда Мразова, који ће се кретати ходницима центра у правцу главног трга где ће извести и свој новогодишњи плес, а наставити концертом солиста и оркестра Народног позоришта. Уз учешће хора „Хориславци“ оркестар ће извести најлепше дечје песме, као и популарне поп-роцк нумере.


Биће то најбољи увод у велики дечији новогодишњи концерт који припремају солисти, оркестар Народног позоришта и хор „Хориславци“, у години у којој се прославља 147 година постојања ове културне институције.


Овом приликом у Ушће СЦ биће отворена и Школа за Деда Мраза, коју ће током децембра моћи да похађају сва деца. По завршетку свих часова Дедамразологије, Природе и ирваса, Уметности паковања поклона и Физичког васпитања и спуштања низ димњак, деци ће бити додељене дипломе као потврда да сви они сертификовани помоћници Деда Мраза.


Отварање УШЋЕ Чаробног града обележиће и шопинг грозница и велики попусти који очекују све посетиоце 1. и 2. децембра.
УШЋЕ Чаробни град траје до 15.јануара, а поред забавног и едукативног програма, биће реализоване и многобројне хуманитарне акције.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 27 новембар 2015 22:14
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија