Кућа Добрих Вести

Login

Конференција „Изазови корпоративне друштвене одговорности“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

csrsrbijaБЕОГРАД - Друга по реду конференција "ЦСР Србија: Изазови корпоративне друштвене одговорности", у организацији Kолор Прес Групе, одржаће се у уторак 24. маја у хотелу "88 Rooms" у Београду.


Након прошлогодишње конференције на којој се говорило о друштвено одговорном новинарству, улози и помоћи државе и њених институција, раду фондација и односу према животињама, овогодишња конференција бавиће се темама као што су корпоративно волонтирање, улога друштвених медија у промоцији одговорног и неодговорног понашања, друштвеној одговорности према животној средини и одрживом развоју.


Током три панела и пет студија случаја чућемо различита мишљења и искуства професионалаца из области друштвене одговорности, представнике државе, амбасада, невладиних организација и компанија које су се истакле у овом пољу.


Комплетан програм, сатницу и учеснике конференције можете погледати на ОВОМ линку.


Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 22 мај 2016 19:21
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија