Кућа Добрих Вести

Login

Програм стипендирања студената – лето 2016

Оцените овај чланак
(2 гласова)

stipendijeglavnaБЕОГРАД - Европски покрет ФУТУРИС, у складу са својим циљевима промовисања важности секундарног образовања код омладине, у сарадњи са Образовним центром EQUILIBRIO организује и током лета 2016. програм стипендирања студената.

 


Програм стипендирања студената – лето 2016. осмишљен је тако да заинтересованим студентима београдских факултета и високих струковних школа омогући похађање ултра интензивних ПРЕМИУМ курсева страних језика, језичких радионица и специјализованих семинара, уз издавање и оверу званичних уверења и сертификата.


Право на конкурисање имају сви студенти без обзира да ли су користили ову врсту стипендије у претходним Програмима стипендирања студената.

 

Програм траје две недеље, реализује се у току летњег распуста (јул и август 2016), а студенти сами бирају једну од две понуђене смене. Настава ће се одржавати радним данима (у поподневним и вечерњим терминима), док су викенди резервисани за стручне семинаре, језичке радионице и културне вечери страних земаља. Похађање ПРЕМИУМ курса страног језика је обавезно, док су радионице и семинари факултативни.


Уколико се студент уписује на језик који је већ учио, улазним тестирањем биће прецизно утврђен тренутни ниво његовог предзнања и сходно томе биће уписан на одговарајући ниво учења. Улазно тестирање подразумева израду писменог теста који обухвата граматичке и лексичке јединице одређеног језика и ради се искључиво у просторијама Центра EQUILIBRIO.


КАЛЕНДАР ПРОГРАМА:


I смена: 11 – 23. јул 2016.
II смена: 8 – 20. август 2016.
Детаљне информације о програму, условима и начину пријавиљивања можете прочитати на: www.stipendijezastudente.com

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 26 мај 2016 22:03
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија