Кућа Добрих Вести

Login

Бизнис инкубатор помаже младима да развију пословну идеју

Оцените овај чланак
(1 Глас)

BIZNISinkubrrrrКако могу да се пријаве за учешће у бесплатном тромесечном бизнис инкубатору у којем ће добити подршку, менторство и новац за почетак свог пословања, као и какве идеје ће бити подржане, око 30 младих који желе да покрену старт-ап имало је прилку да чује на промоцији одржаној у Старт ап центру у Нишу.

 

Они који имају пословну идеју у области логистике, дистрибуције, пољопривреде и некретнина могу до 13. маја да пријаве тим да буде део Делта бизнис инкубатора, а они који прођу процес селекције имаће прилику да током 3 месеца граде старт-ап уз стручну подршку.

 

Према речима организатора инкубатора, сви учесници имати на располагању бизнис консултанта, ментора, мрежу контакта и финансијска средства за почетни развој свог старт-апа.

 

Овај програм пружа учесницима могућност да своју пословну идеју тестирају и унапреде у оквиру наше компаније, а након периода инкубације следи представљање идеје потенцијалним инвеститорима - кажу организатори.

 

Након тестирања идеје млади предузетници имаће прилику да своју бизнис идеју на крају представе потенцијалним инвеститорима. Финална презентација, такозвани „питцх“, одржаће се у септембру пред стручном комисијом и инвеститорима, а како објашњавају организатори, ова презентација треба да за кратко време „убеди“ инвеститора да је идеја вредна подршке.

 

Идеја мора бити иновативна

 

Да би могли да учествују у овом инкубатору, будући предузетници морају да понуде иновативно решење које се разликује од свега што постоји на тржишту, кажу организатори. То значи да, додају, свака предузетничка идеја не мора нужно да буде и старт-ап идеја.

 

Идеја мора да буде нова и глобално оријентисана. Стартап често улеће у ризик, што му омогућава експоненцијални раст, а то је оно што раздваја стратап од обичне предузетничке идеје - истичу организатори.

 

Програм Делта бизнис инкубатор је бесплатан и намењен свима који желе да развију своју пословну идеју, односно тимовима до пет чланова, а један тим може пријавити и неколико бизнис идеја. Пријављивања је могуће попуњавањем формулара на сајту www.deltabiznisinkubator.rs.

 

Извор: Јужне вести/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 22 април 2019 11:47

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија