Кућа Добрих Вести

Login

Дизајн је свуда, једанаести пут у Београду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

bestdizajnУдружење студената технике Европе – Београд, једанаести пут заредом организује семинар дизајна и брендирања, BEST design Week, од 17. до 24. априла 2021. године.

У оквиру семинара биће организоване радионице и предавања.

 

Радионице су намењене свим заинтересованим студентима који тек улазе у свет дизајна и брендирања као и онима који имају искуство али и жељу да сазнају нешто ново. Циљ пројекта је да се обезбеди бесплатно савладавање, напредовање и усавршавање на пољу графичког дизајна, њеб дизајна, дигиталне фотографије и видео монтаже.

 

Семинар се састоји из шест радионица на којима се обрађују следеће теме:

 

Graphic Design Basic – радионица на којој се студенти упознају са основама графичког дизајна и коришћењем адекватних софтвера који им омогућавају да лако савладају процес од идеје до реализације.

 

                                            bestdizajn2

 

Graphic Design Advanced – представља могућност за студенте који већ имају преџнање на овом пољу да своје вештине коришћења програма из области графичког дизајна усаврше кроз рад на брендирању - креирању визуелног идентитета.

 

Web Design Basic – студенти ће се упознати са основама њеб дизајна кроз упознавање са могућностима које нуде ХТМЛ и CSS. Такође стећи ће и основна техничка знања о начину функционисања њеб сајтова.

 

Web Design Advanced – намењен је за полазнике који добро познају основе њеб дизајна и који су савладали писање кодова али им је потребна помоћ и додатно знање о могућностима које који нуди ЈаваСцрипт како би учинили свој сајт још бољим.

Digital Photography – ако желите да сазнате шта је то потребно за добру фотографију, које су то основе и теоријска знања која ће вам користити и да коначно примените своје вештине фотографисања без употребе професионалног апарата, ова радионица је прави избор за вас.

 

Vodep Editing – у продукцијском смислу монтажа је од кључне важности. Видео и аудио записи су постали масовнији садржај а сама вештина монтаже траженија него икад пре. За студенте које привлачи монтажа видео и аудио садржаја као и рад у најкоришћенијем софтверу у те сврхе ово је дефинитивно прави позив.

 

Поред наведених радионица организујемо и дан предавања посвећен трендовима савременог дизајна – Design Insight. Циљ предавања је да подстакнемо креативност студената заинтересованих да се баве дизајном и брендирањем, мотивишемо њихов напредак кроз занимљива предавања предавача и стручњака у својој области. Овим путем желимо да приближимо које су то могућности, нови производи, алатке и технологије у свету дизајна, фотографије и видео монтаже.

 

Предавању ће моћи да присуствују сви полазници семинара као и они заинтересовани студенти који нису учесници уз пријаву.

 

 

Пријаве за учешће на BEST design Week су отворене од 26. марта до 9. априла на сајту ОВДЕ.

 

 

где можете наћи више информација о пројекту. Све радионице су бесплатне, а по завршетку семинара, учесници ће добити сертификат о учешћу.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија