A+ A A-

ЗАУЗМИ СВОЈЕ МЕСТО: Остало је још мање од 7 дана до KONTEHA

Оцените овај чланак
(2 гласова)

KontehhheheeeKONTEH - Сајам пословних могућности и стручних пракси које организује студентско удружење EESTEC одржаће се у уторак и среду, 21. и 22. марта 2023. године у холу Факултета техничких наука у Новом Саду.

 

Ове године, на 16. Контеху, студентима ће се представити преко 35 најуспешнијих компанија са наших простора, из области инжењеринга.

 

 

 

 

 

 

‘’Студенти свих година и свих смерова су добродошли а на Сајму ће моћи да се распитају и сазнају нешто више о стручним праксама и запослењу у компанијама које им се допадају! А сваки студент има своју омиљену компанију! А ако и нема, сигурно ће је стећи на Контеху“, поручују из EESTEC-a.

 

 

 

                                                                 Kontehdfd3k43434343434                  

Организатори охрабрују студенте да се никако не устручавају да било којој компанији поставе било какво питање. Компаније су ту због студената а студенти су ту због компанија!

                                                                                      Kontehkompanija343

Током два дана Сајма, посетиоце очекује низ квалитетних предавања, радионица и симулација разоговора за посао а детаљније информације налазе се на инстаграм страници Сајма, а биће и наградна игра, велики број поклона, али и много забаве за коју ће бити задужена ГАМЕ & НГО зона у којој ће студенти моћи да се друже, играју друштвене игре, опусте и забаве!

                                                                 Kontehzabava23

Из удружења студената које организује Сајам, саветују да студенти припреме свој ЦВ који већ сада могу оставити на на сајту www.konteh.org.

 

CV бази имаће приступ све компаније учеснице а студенти који оставе своју биографију, могу очекивати позив за посао или стручну праксу.

 

Осим тога, на сајту су наведене и све компаније које стижу на Факултета техничких наука (ФТН).

 

                                                       kontehposlendja

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 13 март 2023 13:02

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани