Кућа Добрих Вести

Login

Пројекат за младе „Више искуства, прилика за запослење“

Оцените овај чланак
(4 гласова)

znanje1БЕОГРАД - Кровна организација младих Србије (КОМС) позвала је младе са територије 10 градова и општина у Србији да се пријаве за учешће на пројекту „Више искуства за више прилика за запослење“.

Рок за пријаву је 15. август 2013. године.

Пројекат обухвата дводневни тренинг, након кога ће 40 најмотивисанијих полазника бити изабрано за тромесечну праксу у организацијама цивилног друштва.

Дводневни тренинг у десет градова Србије

Кровна организација младих Србије (КОМС) позива младе са територије: Бечеја, Кикинде, Темерина, Лознице, Обреновца, Београда, Зајечара, Новог Пазара, Крушевца и Лесковца да се пријаве за учешће на дводневном тренингу у свом граду или општини.
Тренинг пружа основна знања и вештине које се односе активно тражење посла, писање SV-ја, припреме за интервју са потенцијалним послодавцем, пословну комуникацију, тимски рад и тимске улоге, вештине презентације и пословну етику, радна права и обавезе и управљање каријером.
Прилику да похађају тренинге имаће по 20 младих са територије наведених градова и општина, док ће најмотивисанијих 40 полазника тренинга бити изабрано за тромесечну праксу у организацијама цивилног друштва (удружењима младих и за младе) и при Канцеларијама за младе уз менторску продршку, у периоду октобар - децембар 2013. године.

Ко може да се учествује и како?

Могу да се пријаве сви заинтересовани од 18 до 30 година који имају пребивалиште или боравиште у неком од наведених градова/општина, а пријавни формулар се преузима ОВДЕ.

На истој страници се налази се више детаља и распоред тренинга по градовима/општинама.

                                                                                                                   Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 14 август 2013 23:19
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија