A+ A A-

Стипендије за бруцоше Београда

Оцените овај чланак
(4 гласова)

brucosibeogradaБЕОГРАД - Студенти прве године на Универзитета у Београду моћи ће школске 2013/2014 године да рачунају и на стипендију kоју им омогућава европски покрет „Футурис“ у сарадњи са Образовним центром „Equilibriо“.

 Програм стипендирања бруцоша београдских универзитета се састоји из курсева страних језика чије је похађање обавезан део програма, језичких радионица и стручних семинара, чије је похађање факултативно.

 Укупна цена програма износи 299 евра, а програм стипендирања бруцоша подразумева да студент плаћа само трећину укупних трошкова похађања програма, док је осталих две трећине трошкова покривено стипендијом. Тако је цена едукативног програма, уз одобрену стипендију око 99 евра и могуће је платити је у две рате.

Право на конкурисање имају студенти прве године свих државних и приватних факултета и високих струковних школа са територије Београда

Програм стипендирања бруцоша осмишљен је тако да свим заинтересованим студентима прве године београдских факултета и високих струковних школа омогући похађање курсева страних језика, језичких радионица и специјализованих семинара, уз издавање и оверу званичних уверења и сертификата.

Програм почиње у другој половини новембра

Студент коме буде одобрен захтев за стипендију у обавези је да редовно похађа курс страног језика (обавезно је присуство на минимум 80% часова) и да полаже завршни писмени и усмени испит. Положени завршни испити услов су за издавање званичног сертификата Центра  „Equilibriо“.

Настава ће се одржавати викендом (у дневним терминима).

Уколико се студент уписује на језик који је већ учио, улазним тестирањем биће прецизно утврђен тренутни ниво његовог предзнања и сходно томе биће уписан на одговарајући ниво учења. Настава се организује према јединственој скали Савета Европе, од А1 до Ц2 нивоа.

 Укупни фонд је 50 школских часова а тмпо рада је једном недељно – блок настава од 150 минута. Обезбеђен је и рад у малим, менторским групама .

 Рок за пријаву је 5. новембар 2013 а број места је ограничен.

Програм почиње у другој половини новембра 2013. и траје три месеца.

 Више о стипендији и условима њеног одобравања је ОВДЕ, а на истом линку можете преузети и формуларе за пријаву.

                                                                                                                   Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено уторак, 15 октобар 2013 23:00
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани