Кућа Добрих Вести

Login

Јапан стипендира српске студенте

Оцените овај чланак
(5 гласова)

ambasada-japanaБЕОГРАД - Уколико сте студент, а живите у Србији или у Црној Гори, Амбасада Јапана у Србији жели да вас обрадује. Од среде, 16. априла до петка, 23. маја, биће отворен конкурс за доделу MEXT стипендија, у име Министарства образовања, спорта, науке и технологије Владе Јапана за 2015. годину.

Како најављују из Амбасаде Јапана, постоје две категорије стипендија: за додипломце (у трајању од пет година) и за студенте истраживаче, постдипломце (у трајању од две године). Обе категорије укључују обавезан период учења јапанског језика.

 

Детаљније информације о стипендији, као и формуларе за пријаву можете да преузмете на сајту Амбасаде Јапана у Србији.
За датум и место одржавања испита контактирајте Одељење за културу и информације Јапанске амбасаде преко имејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или позовите број +381 11 30 12 800.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 16 април 2014 10:28
Снежана Молдован

Рођена исте године кад је у СФРЈ направљен први „еурокрем“, cвесно и успешно одолевам трендовима, чврсто се држећи проверених вредности које немају „рок трајања“.
За више од две деценије рада у новинарству прошла сам „сито и решето“ – од „Вечерњих новости“, „Дуге“, „Радио ТВ ревије“, „Блица“, „Сведока“, бројних таблоида, глоси и бизнис магазина, новинске агенције, радио-станица и портала, до црногорског „Дана“ - јединог медија од ког се не „разводим“ већ деценију и по.
Смисао постојања – борба за истину и правду, проналажење зрнца доброг у свему, „билдовање“ позитивних особина код других, јер – „не дозволите да вам икада неко дође, а да не оде бољи и срећнији“ (Мајка Тереза).
Неизлечиво заљубљена у достигнућа Николе Тесле, Десанке Максимовић, Иве Андрића, Меше Селимовића, Матије Бећковића и Емира Кустурице. Дубоко уверена да у Србији постоје њихови достојни наследници, за којима с’ радошћу неуморно трагам.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија