A+ A A-

Студенти јавите се за стручну, плаћену праксу у иностранству

Оцените овај чланак
(3 гласова)

globaltalentБЕОГРАД – Студентска организација AIESEC позива студенте завршних година да се до 3. јула пријаве за учешће у шестонедељном пројекту “Enter Your Future” којим добијају могућност за стручну плаћену праксу у иностранству. 

Пријаву за учешће можете попунити на овом линку: ПРИЈАВА.

 

Учешћем у овом пројекту, који је саставни део AIESEC Глобал Талент програма (Global Talent program), студенти добијају могућност развијања стечених знања, ширења видика и повезивања са својим колегама из других крајева света.

Ради се о стручним плаћеним праксама у оквиру AIESEC организације, које пружа свим студентима завршних година прилику за професионално искуство у иностранству.

 

 

Могућност за праксу у Пољској и арапским земљама

 

Између осталог, постоји могућност за стручно усавршавање у области образовања и предавања страних језика деци и младима у Пољској.
Конкретно, пројекат “Enter Your Future” пружа прилику да, кроз интерактивне радионице на тему пољског језика и културе у трајању од месец дана, студенти завршних година са ове језичке катедре и дипломци буду припремљени за одлазак на стручну плаћену праксу. aiesecvelika

 

Пројекат повезује студенте из Србије са студентима из Пољске кроз заједничке активности којима ће се домаћим студентима унапредити ниво знања пољског и енглеског језика, као и приближити слика о пољској култури. Учешћем на овом пројекту, студентима завршних година свих факултета, а највише језичких, се олакшава одлазак на стручно усавршавање.

 

Стручна плаћена пракса у арапским земљама нуди професионално искуство у области едукације и практичног коришћења методике наставе кроз предавања страних језика за образовање одраслих и деце.

Ова едукативна пракса у трајању од три до шест месеци представља шансу за лични и професионални развој, као и стицање лидерских вештина кроз практично коришћење стечених знања.

 

Више о Глобал Талент програму и стручним праксама можете сазнати на следећем ЛИНКУ.

 


О организацији AIESEC


AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у више од 120 земаља света, AIESEC AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој и остваривање позитивног утицаја на друштво.

  

Извор: Кућа добрих вести/AIESEC


Последњи пут измењено уторак, 01 јул 2014 22:48
Кристина Глигоровић

Студент је четврте године на Филолошком факултету у Београду, смер Руски језик, књижевност и култура. Била је у тиму за развојне праксе највеће студентске организације на свету АIESEC, налазила је праксе студентима из иностранства у Србији, упоредо је волонтирала у Дому за незбринуту децу "Јован Јовановић Змај". Водила је хуманитарни пројекат ACTiviraj se у оквиру АIESEC-а који је посвећен социјалној инклузији. Организовала је хуманитарне догађаје са више од 200 деце учесника из домова за незбринуту децу и основних школа, који су били медијски пропраћени и спонзорисани и које су потпомогли и београдски превозници, плесни центри, дечји центри...
Велики је филантроп и борац за права и укључивање маргинализованих припадника друштва у све сфере живота и рада. Заљубљеник је у разне језике, књижевности и културе, јер писана реч нас чува од заборава! Тренира модерни плес.
Разлога за придруживање пројекту ",Кућа добрих вести" је много, а један је и промовисање младих талената који су били или јесу део AIESEC-a, кao и свих других младих талената. Као филолога интересује је и укључивање у израду енглеске верзије сајта, а касније и руске верзије. Жели да се за добре људе и добра дела чује, како би сви знали да хероји шетају међу нама! А које место је боље за то од "Куће ДОБРИХ вести".

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани