Кућа Добрих Вести

Login

Плаћена стручна пракса у Русији за студенте и дипломце

Оцените овај чланак
(1 Глас)

fiksnarusБЕОГРАД – Студентска организација АЈСЕК (AIESEC) у оквиру свог програма Глобал Талентс (Global Talents) нуди сјајне прилике за одлазак студената завршних година и дипломаца у иностранство на стручну, плаћену праксу у многе земље света.

Можда највећа пажња на тржишту пракси у области овог програма сада припада Русији. Статистика није на њиховој страни, с обзиром да седам одсто младих у тој земљи говори енглески језик, а 74 одсто становника никада није изашло ван граница земље, ако томе придодамо и чињеницу да се у Русији сви филмови синхронизују можемо лакше да разумемо зашто мали проценат младих зна енглески.

 

Самим тим, стучне, плаћене праксе у Русији које су најтраженије су подучавање младих и то управо учење енглеског језика. За њих се могу пријавити особе од 20 до 30 година старости. Праксе трају од три до шест месеци, а плате варирају у односу на место и врсту праксе од 400 долара до 1 000 долара. Претходно искуство је пожељно, али није неопходно.

 

У понуди су и стручне плаћене праксе из области маркетинга и информационих технологија, али за њих је важно претходно искуство.

                       moskvaxn

Јавите се и искористите прилику за лични и професионални развој, ништа нас не обогаћује толико колико самостално искуство у страној земљи, радећи нешто што волимо.

 

Број телефона за све неопходне информације о процесу селекције и понуђеним праксама можете сазнати контактирајући Дуњу Илић, потпредседницу за програм одлазећих стручних пракси: 069/ 318 – 78 – 78 или путем њене електронске поште Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 09 август 2014 10:49
Кристина Глигоровић

Студент је четврте године на Филолошком факултету у Београду, смер Руски језик, књижевност и култура. Била је у тиму за развојне праксе највеће студентске организације на свету АIESEC, налазила је праксе студентима из иностранства у Србији, упоредо је волонтирала у Дому за незбринуту децу "Јован Јовановић Змај". Водила је хуманитарни пројекат ACTiviraj se у оквиру АIESEC-а који је посвећен социјалној инклузији. Организовала је хуманитарне догађаје са више од 200 деце учесника из домова за незбринуту децу и основних школа, који су били медијски пропраћени и спонзорисани и које су потпомогли и београдски превозници, плесни центри, дечји центри...
Велики је филантроп и борац за права и укључивање маргинализованих припадника друштва у све сфере живота и рада. Заљубљеник је у разне језике, књижевности и културе, јер писана реч нас чува од заборава! Тренира модерни плес.
Разлога за придруживање пројекту ",Кућа добрих вести" је много, а један је и промовисање младих талената који су били или јесу део AIESEC-a, кao и свих других младих талената. Као филолога интересује је и укључивање у израду енглеске верзије сајта, а касније и руске верзије. Жели да се за добре људе и добра дела чује, како би сви знали да хероји шетају међу нама! А које место је боље за то од "Куће ДОБРИХ вести".

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија