Кућа Добрих Вести

Login

Пријем нових чланова у највећу студентску организацију на свету

Оцените овај чланак
(2 гласова)

aiesecsrbgorexnБЕОГРАД – Највећа студентска организација на свету АЈСЕК (АIESEC) у оквиру свог програма за стварање будућих лидера прима нове чланове. 

Искуство у АЈСЕК-у вам омогућава реалну представу функционисања система ван факултета. Услед велике незапослености и неусклађености студирања и потреба на тржишту рада, многи студенти када заврше своје студије постављају питање – шта даље? Како не бисте дошли у ту ситуацију, морате да знате да време не стоји и док студирате, једноставно није довољно да само студирате, колико год да су вам тешки испити. На разговору за посао послодавац ће вас увек питати – шта још знате да радите и шта још, чиме сте се све бавили, а  чиме још....

АЈСЕК вам пружа могућност да у својој биографији напишете разна искуства која су повезана са постулатима капиталистичког друштва, јер скоро за сваку професију морате бити упознати са њиховим функционисањем, а то су – маркетинг, људски ресурси, финансије и продаја.

 

Такође, пружа вам могућност упознавања са људима различитих националности, који вам моментално шире представу живота, схватате ону слику планете без граница, јер неко ко можда живи на другом крају планете има иста интересовања као и Ви. Ту су и пословни контакти које можете да остварите још за време студија, бићете примећени, бићете у току дешавања. Ауторка текста је и сама била члан АЈСЕК-а и зна колико јој је то помогло у даљем раду.

 

Позвани су сви студенти да се пријаве на следећем ЛИНКУ, рок је до 21.октобра 2014. После тог датума, бићете контактирани за даље процесе селекције.

 

Више о АЈСЕК-у  можете сазнати на следећем линку. Кућа добрих вести има успешну сарадњу с њима и један од текстова о њима можете прочитати на следећем линку.  АЈСЕК је организација која у Србији постоји већ 60 година.

 

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено недеља, 12 октобар 2014 00:54
Кристина Глигоровић

Студент је четврте године на Филолошком факултету у Београду, смер Руски језик, књижевност и култура. Била је у тиму за развојне праксе највеће студентске организације на свету АIESEC, налазила је праксе студентима из иностранства у Србији, упоредо је волонтирала у Дому за незбринуту децу "Јован Јовановић Змај". Водила је хуманитарни пројекат ACTiviraj se у оквиру АIESEC-а који је посвећен социјалној инклузији. Организовала је хуманитарне догађаје са више од 200 деце учесника из домова за незбринуту децу и основних школа, који су били медијски пропраћени и спонзорисани и које су потпомогли и београдски превозници, плесни центри, дечји центри...
Велики је филантроп и борац за права и укључивање маргинализованих припадника друштва у све сфере живота и рада. Заљубљеник је у разне језике, књижевности и културе, јер писана реч нас чува од заборава! Тренира модерни плес.
Разлога за придруживање пројекту ",Кућа добрих вести" је много, а један је и промовисање младих талената који су били или јесу део AIESEC-a, кao и свих других младих талената. Као филолога интересује је и укључивање у израду енглеске верзије сајта, а касније и руске верзије. Жели да се за добре људе и добра дела чује, како би сви знали да хероји шетају међу нама! А које место је боље за то од "Куће ДОБРИХ вести".

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија