Кућа Добрих Вести

Login

Трећа студија случаја EY „Learn today - lead tomorrow“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

ernstБЕОГРАД – Ревизорско-консултантска компанија ЕY (Ernst & Young) трећи пут самостално организује студију случаја ради развијања студената у оквиру своје стратегије за развој - Програм Будућих Лидера.


Један од кључних приоритета ове успешне консултантске компаније је развој младих и талентованих људи, па тако ЕY најављује да ће 3. децембра 2015. године у Београду, организовати финално такмичење тимова у решавању студије случаја „Learn today – Lead tomorrow“.


ЕY Београд позвао је заинтересоване студенте свих година студија из Србије да учествују у изазову и да се упознају са постављеним проблемом на званичној Facebook страници EY Serbia Careers (https://www.facebook.com/eyserbiacareers).

 

О победнику финалног такмичења одлучиваће независни жири, а осам тимова које жири оцени као најбоље у предселекцији, представљаће своје решење пред жиријем и публиком. Сваки тим ће имати прилику да на енглеском језику током 10 минута представи своје решење.


„Показало се да је за студенте од изузетне важности да током студија стекну додатна искуства која ће их припремити за будуће пословање. Врло смо поносни што ЕY у Србији већ трећи пут пружа прилику студентима да истакну своје знање, вештине и таленте, па тако постану видљивији на тржишту. Циљ овог такмичења је да препознамо будуће лидере тржишта и учинимо ЕY синонимом за компанију која развија најуспешније младе кадрове“, изјавила је Соња Јовановић HR директор компаније ЕY.


Овај, напредни метод едукације даје могућност студентима да се упознају и да анализирају реалне проблеме предузећа, као и ситуације у којима могу да се нађу појединци који су непосредно укључени у пословање. Самим тим, ЕY омогућава младима да стекну практична знања и истакну своје таленте па тако добију могућност обављања радне праксе у ЕY, са могућношћу запослења од октобра 2016. године. Студенти нижих година студија који се пласирају у пет најбољих тимова улазе у процес селекције за ЕY стипендију. Сви тимови који уђу у финале добиће сертификат о учешћу у такмичењу потписан од стране ЕY-а.


Позивамо студенте да се одазову расписаном конкурсу и формирају трочлане тимове. Потребно је да тимови који желе да учествују на такмичењу пошаљу биографије појединачних учесника на енглеском језику, као и да до 5. новембра пошаљу MS Power Point презентације решења (максимално 15 слајдова) и на тај начин се квалификују за учешће у студији случаја. Уколико решење укључује обрачуне и појашњења, потребно је и њих укључити у Excel табелама или Word документу.


За све информације у вези са ЕY такмичењем у решавању студије случаја Learn Today – Lead Tomorrow“ пратите FB stranicu EY Serbia Careers и Twitter @EY_CareersSR.

  

ЕY је глобални лидер у ревизорским и пореским услугама, подршци при пословним трансакцијама и пословном саветовању. Широм свијета, 190 хиљада наших запослених дијеле наше заједничке вриједности као и потпуну посвећеност квалитету. Ми се разликујемо по томе што помажемо нашим запосленима, клијентима и заједницама да остваре свој потенцијал.

  

ЕY се односи на глобалну организацију фирми чланица „Ernst & Young Global Limited“, од којих свака представља одвојено правно лице.

Ernst & Young Global Limited је фирма регистрована у Уједињеном Краљевству. За више информација о нашој организацији, молимо вас да посетите адресу: www.ey.com/rs.

  

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 14 септембар 2015 14:49
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија