Кућа Добрих Вести

Login

Прва платформа за запошљавање младих

Оцените овај чланак
(1 Глас)

platformaaaaaaБЕОГРАД - Портал Млади покренуо је прву платформу за запошљавање младих.


Платформа за запошљавање Послови Портал Млади је намењена студентима, дипломцима и свима онима који траже први стални или привремени посао, а млађи су од 35 година.


Долазе нове генерације и ми желимо да будемо ту за њих. “Нова платформа за нове генерације”, то је идеја којом се водимо.


Много је младих који су спремни и желе да раде али не проналазе праву шансу. Овом платформом желимо да прилиближимо младе послодавцима. Због великог броја младих који су незапослени, платформа нуди савете за лакши проналазак посла у рубрици каријера. Незапослене особе тако могу добити различите корисне информације, примере, могу сазнати како други људи покушавају доћи да радног места и које све методе и начине користе.

 

Затим могу чути искуства с различитих разговора за посао или тестирања те начин на који одређени послодавци врше селекцију. Најважније, тако увиде да има још људи у сличној ситуацији и да се то не догађа само њима. Највећа грешка коју млади праве је да само претражују објавље огласе. Не истражују ништа ван тога нити се проактивно укључују у потрагу за послом.


Заинтересовани могу да креирају свој ЦВ, претражују огласе за посао, аплицирају на актуелне конкурсе. Ради лакшег праћења нових послова, обавештења ће им стизати како на маил, тако и кроз нотификације на сајту. Креирај свој налог бесплатно!


Платформа за запошљавање младих


Млади на платформи могу пронаћи послове из различитих категорија у зависности од њиховог интересовања. Посебно ће бити истакнути омладински и ИТ послови. Поред тога, млади ће у оквиру категорије Каријера моћи да прочитају савете стучњака из компанија из различитих сектора, рекао је пократач платформе Александар Дашић.


Послодавци који желе да огласе слободна радна места могу да поставе оглас за посао, користе услуге менаџера ради лакше селекције пријављених кандидата. Ускоро ће моћи и да претражују базе регистрованих корисника и тако сами проналазе кандидате.

 

Извор: Кућа добрих вести/Портал Млади

 


Последњи пут измењено недеља, 08 јануар 2017 21:11
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија