Кућа Добрих Вести

Login

Студентско такмичење у решавању пословних проблема

Оцените овај чланак
(2 гласова)

KPmgilustracijaБЕОГРАД - Студентско такмичење у решавању пословних проблема, „Ace the Case“ у организацији ревизорске куће КПМГ, које окупља најбоље студенте завршних година основних и мастер студија факултета у Србији, биће одржано од 1. до 3. марта у Београду.


Победнике очекује вредна награда – посета једној од КПМГ канцеларија у регији централно-источне Европе и додатно усавршавање са страним стручњацима, радионице „building personal brand" и симулација интервјуа за посао. 

 

Такмичење, које је постало традиционално и које се одржава по четврти пут, пружа студентима јединствену прилику да сарађују са стручњацима једне од најеминентнијих светских компанија у области ревизије и консалтинга.


Првог и другог дана такмичења, студентима ће бити одржана радионица „master class", где ће добити прилику да присуствују предавању врхунских стручњака и додатно унапреде своје знање у решавању пословних проблема.


Трећег дана студенти ће, подељени у тимове, добити прилику да стечено знање покажу у пракси, приликом решавања конкретног пословног проблема и презентације његовог решења.


„Одлуку о победнику донеће стручни жири сачињен од партнера и директора компаније КПМГ након прегледа свих презентација”, рекао је Бојан Туцаков, руководилац сектора људских ресурса у компанији КПМГ.


Компанија КПМГ традиционално организује ово такмичење како би подржала младе таленте, и како би студенти стекли вештине које ће им бити од користи у даљој каријери.


Студенти могу да се пријаве преко сајта www.kpmg.com/rs/ATC, а рок за слање пријава је 15. фебруар.

 

Потребно је да студенти припреме свој CV и мотивационо писмо на енглеском језику и да буду спремни да тестирају своје аналитичке способности, знање и презентационе вештине.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 31 јануар 2017 15:36
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија