Кућа Добрих Вести

Login

Како испричати своју причу тако да се допаднете послодавцу?

Оцените овај чланак
(1 Глас)

saksteotrБЕОГРАД – У организацији Центра за развој каријере 11. фебруара од 11 часова биће одржан бесплатан семинар „Како испричати своју причу тако да се допаднете послодавцу?”


Семинар ће бити одржан у просторијама компаније ЛИНК групе(Цара Душана 34, Земун).


У савременом свету пословања кратко је време које нам послодавци нуде да представимо себе. Некада се мери минутима. Шта онда рећи или учинити да бисте били изабрани међу стотинама других кандидата? За добар наступ потребни су припрема, природност и неколико једноставних вештина. Овај семинар намењен је свима који се спремају да конкуришу за посао и желе да повећају своје могућности и вероватноћу да ће бити изабрани.


На семинару ћете сазнати:


Како послодавци бирају кандидате?
Припрема за разговор и представљање
Телефонски интервју – 5 минута за добар утисак
Први разговор, наступ и понашање
Значај разумевања описа посла
Однос слушања и говора у току пријемног разговора
Стварање позитивног утиска
Умеће праћења и парафразирање
Представљање и опис реалних искуствених ситуација
Значај лоших искустава
Асертивност, зашто је важна?
Утицај емоције на разговор
Постављање питања


Искуство професионалца: Милош Томановић


Милош Томановић је почетна пословна искуства стекао као самостални предузетник. Почев од 1993. године, своје знање и искуство стиче у иностранству, пре свега у Прагу (Чешка Република), а касније и Санкт Петербургу (Руска Федерација). Током 1999. придружује се ИДМ-у, једној од највећих европских маркетинг агенција у области продаје и директног маркетинга за сектор продаје и области позиционирања и брендирања. Три године касније постаје партнер и директор за Нове послове и најпре поставља мрежу нових канцеларија у земљама бивше СФРЈ, а затим 2004. одлази у Русију, где као ЦЕО води и развија постојећу канцеларију и постаје задужен за територију целе Руске Федерације. До краја 2009. године задржава се на месту партнера у фирми IDM International и члана саветодавног одбора за развој пословања у централној и источној Европи. Од 2010. се бави искључиво консултантским радом у оквиру Omega Consulting Teama. Помаже компанијама да унапреде пословање и направе жељену организациону климу, којом се постижу врхунски резултати, и обучава менаџере да руководе на нивоу најбољих руководилаца и лидера.

 

Милош је данас специјалиста за стварање и руковођење усклађених, ефикасних тимова, успостављање функционалне организационе структуре, јасне систематизације рада, развој талената, као и развој менаџерских и лидерских вештина. Тражећи пут до формуле мотивације, Милош добија 2016. и признање да као први сертификовани инструктор по Инспире методологији буде задужен за сертификацију и обуку у региону југоситочне Европе. Инспире, као менаџерски алат који открива компетенције и предвиђа понашање запослених, има решење како мотивисати тимове и појединце. Уз Инспире Милош даје најбољи увид каква је усклађеност компетенција особе са захтевима радног места и како створити задовољне, ангажоване запослене.


Ко може да се пријави?


Број места је ограничен.Уколико желите да присуствујете семинару, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савете и унапредите своја знања и вештине. За лично присуствовање семинару можете се пријавити до петка, 10. фебруара, до 12 часова. Пријавите се кликом на ОВАЈ линк.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 06 фебруар 2017 21:07
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија